Bütçe
30.000-35.000 TL

avkila.tech

Becerikli
Makaleler
1
Selamlar, üniversiteye gideceğim. Laptop arıyorum; beni 3-4 sene idare edebilecek, sorun yaşatmayacak ve ısınmayacak bir laptop arıyorum. Bütçem 30-35 bin arası, taksit imkanı olursa çok güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, üniversiteye gideceğim. Laptop arıyorum; beni 3-4 sene idare edebilecek, sorun yaşatmayacak ve ısınmayacak bir laptop arıyorum. Bütçem 30-35 bin arası, taksit imkanı olursa çok güzel olur.
Bu modellere bakabilirsiniz:

Bu modellere bakabilirsiniz:

Harici ekran kartlı bir laptop yok mu? RTX 3050, 3060 gibi gibi.

Yani ekran kartsız bir laptop ile 3 4 sene nasıl idare ederim bilmiyorum tek yapacağım şey ofis programları değil çünkü. İyi kötü oyun da oynamak isterim Minecraft shaderlar ile olsun ya da CS2 olsun.

Harici ekran kartlı bir laptop yok mu? RTX 3050, 3060 gibi gibi.

Yani ekran kartsız bir laptop ile 3 4 sene nasıl idare ederim bilmiyorum tek yapacağım şey ofis programları değil çünkü. İyi kötü oyun da oynamak isterim Minecraft shaderlar ile olsun ya da CS2 olsun.

Acer V-15 modelleri eleyin, alınmaz. İyi cihazlar değiller.

İkinci el düşünürseniz 35-40 bantlarında 4060 kartlı Acer Nitro 5 veya ASUS TUF F15 modeller bulunabiliyor.

Sıfır olsun derseniz o bütçede yalnızca 3050 kartlı modeller var fakat darboğaz yaşarsınız 4 GB VRAM'den dolayı. Alınmaya değer bir kart değil 3050.

En azından bütçenizi bu modele zorlayın: