Image Signal Processor demek. Bu, daha teknik bir terim olup telefonların kamera donanımıyla ilgilidir. İşlemcisinin (CPU/GPU) bir parçasıdır ve ona entegre çalışan özel bir mikroçiptir. Kamera sensöründen gelen ham (raw) görüntü verilerini, bir dosya olarak nihai ve yüksek kaliteli bir görüntüye dönüştürmekten sorumludur. İşlemci ne kadar iyiyse, kamera sensörü o kadar başarılı performans gösterir.
Image Signal Processor demek. Bu, daha teknik bir terim olup telefonların kamera donanımıyla ilgilidir. İşlemcisinin (CPU/GPU) bir parçasıdır ve ona entegre çalışan özel bir mikroçiptir. Kamera sensöründen gelen ham (RAW) görüntü verilerini, bir dosya olarak nihai ve yüksek kaliteli bir görüntüye dönüştürmekten sorumludur. İşlemci ne kadar iyiyse, kamera sensörü o kadar başarılı performans gösterir.
He yani Snapdragon'la Exynos versiyonların görüntü kalitesi benzer değiş muhabbeti buradan geliyor kısaca görüntü işleme. Ancak hocam 3 bin buna verilmez bence.
He yani Snapdragon'la Exynos versiyonların görüntü kalitesi benzer değiş muhabbeti buradan geliyor kısaca görüntü işleme. Ancak hocam 3 bin buna verilmez bence.
Bencesi yok ki bu isin. SoC olarak arada 3 TL'den fazla fark var. Uzun omurluluk acisindan daha mantikli. Ayrica S25'deki islemci Snapdragon for Galaxy turevi oldugundan performans olarak cok daha basarili. Aradaki fark 5-6K olmali minimum. S24+, Subat ayi gibi 2. Yilina giriyor. Konu sahibi buyuk telefon seviyorsa alabilir fakat onemi yoksa S25 daha dogru secim olur.
Bencesi yok ki bu isin. SoC olarak arada 3 TL'den fazla fark var. Uzun omurluluk acisindan daha mantikli. Ayrica S25'teki islemci Snapdragon for Galaxy turevi oldugundan performans olarak cok daha basarili. Aradaki fark 5-6k olmali minimum. S24+, subat ayi gibi 2. yilina giriyor. Konu sahibi buyuk telefon seviyorsa alabilir fakat onemi yoksa S25 daha dogru secim olur.
S25 güzelde bütçemi o kadar çıkarabileceğimi sanmıyorum. Sanırım S24 alıp geçeceğim. S24'te Galaxy AI özellikleri var mı? Galaxy AI varsa S25'ten çok farkı olur mu?
4 senedir A52 kullanıyorum ve yeni bir telefona geçmeyi düşünüyorum. Bütçem 35k. Kamerayı sosyal medya için kullanıyorum. Ön kamerası da o yüzden önemli. Oyun oynamıyorum. Pil de o kadar önemli değil. A52 ile bir günü çıkarabiliyorum. Hangi telefonu tercih etmeliyim? Honor, Xiaomi, nothing düşünmüyorum.
S25 güzelde bütçemi o kadar çıkarabileceğimi sanmıyorum. Sanırım S24 alıp geçeceğim. S24'te Galaxy AI özellikleri var mı? Galaxy AI varsa S25'ten çok farkı olur mu?
S24'un kamerasi daha iyi. Zaten S24 FE ile S25 FE ISP disinda ayni telefon. Bir farklari yok kamerada. Fakat batarya maksimum 5 saat dayanir gibime geliyor.