Bütçe
35.000 TL
Mantikli. S25'ten daha iyi batarya olarak. Fakat daha fazla isiniyor.

Günlük işler ve belki AI özelliklerini kullanırım. O yüzden o kadar ısınacağını düşünmüyorum ama 35-40k para veriyoruz gene problemi çıkıyor :). En iyisi iPhone 13 alıp geçeyim :).

Günlük işler ve belki AI özelliklerini kullanırım. O yüzden o kadar ısınacağını düşünmüyorum ama 35-40k para veriyoruz gene problemi çıkıyor :). En iyisi iPhone 13 alıp geçeyim :).
iPhone 13 daha çok ısınıyor bu arada. bir de bataryası S25 FE'den daha kötü kamera zaten 23 bin TL'ye satılan Nothing Phone'lardan daha kötü. 2021 çıkışlı telefon almak mantıklı değil 30 küsür bütçede.

iPhone 13 daha çok ısınıyor bu arada. Bir de bataryası S25 FE'den daha kötü kamera zaten 23 bin TL'ye satılan nothing Phone'lardan daha kötü. 2021 çıkışlı telefon almak mantıklı değil 30 küsur bütçede.

Ironi yaptım hocam :). Bir ara almayı düşünüyordum sosyal medya tarafında kamerası daha iyi diye ama şu an el mahkum S24 serisi alacağım gibi. S serisinin ön kameraları hakkında ne düşünüyorsunuz. Ön kamera çok kullanıyorum.

Ironi yaptım hocam :). Bir ara almayı düşünüyordum sosyal medya tarafında kamerası daha iyi diye ama şu an el mahkum S24 serisi alacağım gibi. S serisinin ön kameraları hakkında ne düşünüyorsunuz. Ön kamera çok kullanıyorum.
İyi. Ben bir S23 kullanicisiyim ve memnun oldugumu soyleyebilirim. iPhone 15 dengi diyebilirim S24 icin selfie'de.

4 senedir A52 kullanıyorum ve yeni bir telefona geçmeyi düşünüyorum. Bütçem 35K. Kamerayı sosyal medya için kullanıyorum. Ön kamerası da o yüzden önemli. Oyun oynamıyorum. Pil de o kadar önemli değil. A52 ile bir günü çıkarabiliyorum. Hangi telefonu tercih etmeliyim? Honor, Xiaomi, Nothing düşünmüyorum.
S24 bakın.