35.000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
35.000 TL
S24'un kamerasi daha iyi. Zaten S24 FE ile S25 FE ISP disinda ayni telefon. Bir farklari yok kamerada. Fakat batarya maksimum 5 saat dayanir gibime geliyor.

5 saatte çok gülünç bir rakam. Biraz daha zorlayıp S24+ almaya çalışacağım gibi.

Günlük işler ve belki AI özelliklerini kullanırım. O yüzden o kadar ısınacağını düşünmüyorum ama 35-40k para veriyoruz gene problemi çıkıyor . En iyisi iPhone 13 alıp geçeyim .
iPhone 13 daha çok ısınıyor bu arada. bir de bataryası S25 FE'den daha kötü kamera zaten 23 bin TL'ye satılan Nothing Phone'lardan daha kötü. 2021 çıkışlı telefon almak mantıklı değil 30 küsür bütçede.

Ironi yaptım hocam . Bir ara almayı düşünüyordum sosyal medya tarafında kamerası daha iyi diye ama şu an el mahkum S24 serisi alacağım gibi. S serisinin ön kameraları hakkında ne düşünüyorsunuz. Ön kamera çok kullanıyorum.

İyi. Ben bir S23 kullanicisiyim ve memnun oldugumu soyleyebilirim. iPhone 15 dengi diyebilirim S24 icin selfie'de.

S24 bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…