Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 35.000 TL
Stormweaver
Uzman
S25 FE,S24 ve İphone 16e35.000 TL bütçem var, garantili 5G bir telefon arıyorum. Oyun oynamıyorum. Ekranı OLED veya AMOLED olmalı.
Piyasası iyi olmalı bir de.
A57 alınır mı son model olarak?
İphone 5 kuruş etmez Android düşünüyorum.
Şu an bulunduğu fiyatla alınmaz. S25 FE alınabilir.
Bak kağıt üzerinden konuşmayan, tamamen bir tüketici olarak sana söylüyorum. Hiç ama hiç başka önerilenler gibi kağıt üzerinden bakarak önermiyorum. Bizzat deneyimlerim ve çevremdekilerin deneyimlerine göre söylüyorum. Eğer Samsung bir cihaz alacaksan Exynos işlemcisi olmasın. Ya Dimensity ya da Snapdragon işlemciler olsun. Diğerlerine bakma bile. Aklında bulunsun.
Stormweaver
Uzman
S25 FE varken değmezPiyasası iyi olmalı bir de.
A57 alınır mı son model olarak?
İphone 5 kuruş etmez Android düşünüyorum.
Piyasası en iyi iphone 16e ve kullanma amacınızada.
- Makaleler
- 23
Poco X8 Pro Max al keyfine bak. En iyi panel onda.
Huawei Honor falan mantıjlı mı?Bak kağıt üzerinden konuşmayan, tamamen bir tüketici olarak sana söylüyorum. Hiç ama hiç başka önerilenler gibi kağıt üzerinden bakarak önermiyorum. Bizzat deneyimlerim ve çevremdekilerin deneyimlerine göre söylüyorum. Eğer Samsung bir cihaz alacaksan Exynos işlemcisi olmasın. Ya Dimensity ya da Snapdragon işlemciler olsun. Diğerlerine bakma bile. Aklında bulunsun.
iPhone kullanmam hocam asla.S25 FE varken değmez
Piyasası en iyi iphone 16e ve kullanma amacınızada.
Stormweaver
Uzman
Honor 400 pro iyi ama güncelleme desteği az ben tercih etmezdim huawei iyi ama sanırım android 12 var onlardaHuawei Honor falan mantıjlı mı?
iPhone kullanmam hocam asla.
İphone istemiyorsanız alabileceğiniz en iyi telefon s24 ve s25 fe
Güzel telefon. Konu sahibi piyasası iyi olsun diye önermemiştim. Bu tarz cihazlar daha çok kayıtsız satıldığı için piyasası zor olur sanki.Poco X8 Pro Max al keyfine bak. En iyi panel onda.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-