Hocam anakart kafamı çok yordu fakat dediğiniz gibi 16 GB olması da gerekiyor gibi. Bir de Patriot Viper RAM'ler sorun çıkarır mı hocam? Bir de çift fanlı 5060 Ti olsa hocam, 3K daha ucuz.

Bu butceye daha kaliteli anakart almaniz zor, ileride degistirirseniz kafaniza yatmazsa.
Patriot RAM'lerin sorun cikaracagini sanmiyorum. https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...36-tmd516gb6000u36-ddr5-fiyati,841878670.html alternatif olarak bakabilirsiniz.
3K daha ucuz olan ekran karti 16 GB mi?

Parçalar senin istediğin gibi olsun diyorsan fiyat biraz artıyor ama senin içine siniyorsa tabii ki alınır son karar sende tabii ki ama önerimi yapayım ben de. İşlemci ve ekran kartını 2. el alabilirsen fiyat biraz daha düşebilir ayrıca soğutucu da kışın idarelik stok kullanabilirsin.

1757795507464.webp

Bu da 9060 XT. Soğutucu stok gibi idarelik bundaki de.

1757795726548.webp

Parçalar senin istediğin gibi olsun diyorsan fiyat biraz artıyor ama senin içine siniyorsa tabii ki alınır son karar sende tabii ki ama önerimi yapayım ben de. İşlemci ve ekran kartını 2. el alabilirsen fiyat biraz daha düşebilir ayrıca soğutucu da kışın idarelik stok kullanabilirsin.

Eki Görüntüle 184708
8 Gb hali var hocam bide anakartı falan hep çok düşük, daha iyi anakart ve bileşenlerle 35k tutmuştu.