Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 35.000 TL
AlperShal
Başarılı
Blender ve oyun motorları (oyun geliştirmede kullanılan yazılımlar diyelim) hem işlemci hem ekran kartı tarafında ağır kaynak isteyen programlardır. Oyun geliştirme ile uğraşacak birinin rahat etmek için laptopuna daha çok bütçe ayırması gerekir. Bir laptop önerim yok ama kesinlikle mümkünse bütçe artırmanızı öneririm.
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Merhaba, dijital oyun tasarımı bölümünü kazandım. Genel olarak oyun geliştirme ile haşır neşir olacağım. Herhangi özel bir isteğim yok. 35 bin TL bütçeye kadar laptop önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
@Cem Yilmaz, Nitro V serisi laptopların soğutması kötü. Alınmaz.
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
@Cem Yilmaz, Nitro V serisi laptopların soğutması kötü. Alınmaz.
Hocam o attığın laptop serisinde de anakart yanma problemi var.
Blender ve oyun motorları hem işlemci hem ekran kartı tarafında ağır kaynak isteyen programlardır. Oyun geliştirme ile uğraşacak birinin rahat etmek için laptopuna daha çok bütçe vermesi gerekir. Bir laptop önerim yok ama kesinlikle mümkünse bütçe artırmanızı öneririm.
Teşekkür ederim öneriniz için aslında bütçe konusunda biraz daha imkan var ama beni zorlayacak minimum hangi bütçe ile araştırma yapmamı önerirsiniz.
Bu cihazı çok fazla arkadaşımdan da duydum ancak çoğu inceleme kronik sorunları olduğunu söylüyor bir bilginiz var mı?
Anakart problemi Intel HX işlemcili 15IAX9 modellerinde var.Hocam o attığın laptop serisinde de anakart yanma problemi var.
@Cem Yilmaz, Nitro v serisi laptopların soğutması kötü. Alınmaz.
Teşekkür ederim öneriniz için ama aynı şekilde bu laptop içinde kronik sorunlu diyorlar uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum.
Ayrıca 12 GB RAM tek slot mu acaba bilginiz var mı?
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Hocam bu çok ilging bir şekilde 35k değerlendirebilirsiniz.Teşekkür ederim öneriniz için ama aynı şekilde bu laptop içinde kronik sorunlu diyorlar uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum.
Ayrıca 12 GB RAM tek slot mu acaba bilginiz var mı?