35 bin TL'ye kadar laptop önerisi

Bütçe
35.000 TL

Alyven

Üyecik
Merhaba, dijital oyun tasarımı bölümünü kazandım. Genel olarak oyun geliştirme ile haşır neşir olacağım. Herhangi özel bir isteğim yok. 35 bin TL bütçeye kadar laptop önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Blender ve oyun motorları (oyun geliştirmede kullanılan yazılımlar diyelim) hem işlemci hem ekran kartı tarafında ağır kaynak isteyen programlardır. Oyun geliştirme ile uğraşacak birinin rahat etmek için laptopuna daha çok bütçe ayırması gerekir. Bir laptop önerim yok ama kesinlikle mümkünse bütçe artırmanızı öneririm.

Teşekkür ederim öneriniz için aslında bütçe konusunda biraz daha imkan var ama beni zorlayacak minimum hangi bütçe ile araştırma yapmamı önerirsiniz.

Bu cihazı çok fazla arkadaşımdan da duydum ancak çoğu inceleme kronik sorunları olduğunu söylüyor bir bilginiz var mı?

Teşekkür ederim öneriniz için ama aynı şekilde bu laptop içinde kronik sorunlu diyorlar uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum.
Ayrıca 12 GB RAM tek slot mu acaba bilginiz var mı?

Biraz daha bütçe arttırıp GameGaraj Slayer model laptoplara bakmanızı tavsiye ederim, her gün aktif olarak Blender gibi ağır tasarım programlarında kullanacağınızdan dolayı daha iyi bir laptop gerekebilir.

Teşekkür ederim öneriniz için ama aynı şekilde bu laptop içinde kronik sorunlu diyorlar uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum.
Ayrıca 12 GB RAM tek slot mu acaba bilginiz var mı?
Hocam bu çok ilging bir şekilde 35k değerlendirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…