Merhaba, dijital oyun tasarımı bölümünü kazandım. Genel olarak oyun geliştirme ile haşır neşir olacağım. Herhangi özel bir isteğim yok. 35 bin TL bütçeye kadar laptop önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Blender ve oyun motorları (oyun geliştirmede kullanılan yazılımlar diyelim) hem işlemci hem ekran kartı tarafında ağır kaynak isteyen programlardır. Oyun geliştirme ile uğraşacak birinin rahat etmek için laptopuna daha çok bütçe ayırması gerekir. Bir laptop önerim yok ama kesinlikle mümkünse bütçe artırmanızı öneririm.
Merhaba, dijital oyun tasarımı bölümünü kazandım. Genel olarak oyun geliştirme ile haşır neşir olacağım. Herhangi özel bir isteğim yok. 35 bin TL bütçeye kadar laptop önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Blender ve oyun motorları hem işlemci hem ekran kartı tarafında ağır kaynak isteyen programlardır. Oyun geliştirme ile uğraşacak birinin rahat etmek için laptopuna daha çok bütçe vermesi gerekir. Bir laptop önerim yok ama kesinlikle mümkünse bütçe artırmanızı öneririm.
Teşekkür ederim öneriniz için ama aynı şekilde bu laptop içinde kronik sorunlu diyorlar uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum.
Ayrıca 12 GB RAM tek slot mu acaba bilginiz var mı?
Biraz daha bütçe arttırıp GameGaraj Slayer model laptoplara bakmanızı tavsiye ederim, her gün aktif olarak Blender gibi ağır tasarım programlarında kullanacağınızdan dolayı daha iyi bir laptop gerekebilir.
Teşekkür ederim öneriniz için ama aynı şekilde bu laptop içinde kronik sorunlu diyorlar uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum.
Ayrıca 12 GB RAM tek slot mu acaba bilginiz var mı?