Merhaba, önümüzdeki ay başlıkta belirttiğim parçalara, yani ATI Radeon HD 4830 ve i3-2120 için termal macun alacağım. MX-6 vardı aklımda ama GPU pump-out effect yaptığını duyunca endişe ettim. En fazla 350 TL verebilirim. Ne önerirsiniz?
En ucuz Xigmatek PTI-G3606 3 gr Termal Macun gr fiyatı 67,67 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xigmatek PTI-G3606 3 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Önerebilirim ya da bütçe artarsa Pro V2 bakılabilir. PTM7950 en mantıklı tercih olurdu ama yurt dışı durumunuzu bilmiyorum tabii.
En ucuz Xigmatek PTI-G3606 3 gr Termal Macun gr fiyatı 67,67 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xigmatek PTI-G3606 3 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Önerebilirim ya da bütçe artarsa Pro V2 bakılabilir. PTM7950 en mantıklı tercih olurdu ama yurt dışı durumunuzu bilmiyorum tabii.
www.akakce.com
Yurtdisinda degil de gerci donanim eski ne kadar omru kalmistir bilemiyorum PCM derken faz degistiren bir macun kullanirsan uzun omurlu olur Pullsar Kryosheet diye bir macun/pad cikartmis ondan ihtiyacin kadar alsan saglikli olur.