Merhaba, önümüzdeki ay başlıkta belirttiğim parçalara, yani ATI Radeon HD 4830 ve i3-2120 için termal macun alacağım. MX-6 vardı aklımda ama GPU pump-out effect yaptığını duyunca endişe ettim. En fazla 350 TL verebilirim. Ne önerirsiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 350
pawEn
Üstün
PTM7950 öneririm.
tr.aliexpress.com
Yeşil forumda incelemesini yapan birisi bu linkten almış ve orijinal gelmiş.
Termal iletken 8.5W Pad -Honeywell PTM7950 faz değişim silikon ped levha Laptop CPU GPU silikon gres ped - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
AliExpress üzerinden alamam hocam. Yurtdışına kapalıyım.PTM7950 öneririm.
Yeşil forumda incelemesini yapan birisi bu linkten almış ve orijinal gelmiş.![]()
Termal iletken 8.5W Pad -Honeywell PTM7950 faz değişim silikon ped levha Laptop CPU GPU silikon gres ped - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
pawEn
Üstün
Xigmatek PTI-G3606 3 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xigmatek PTI-G3606 3 gr Termal Macun gr fiyatı 67,67 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xigmatek PTI-G3606 3 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!
Son düzenleyen: Moderatör:
En fazla 2-3 gün bekleyebilirim hocam ve yurtdışı alışverişine de izin çıkmaz.Önerebilirim ya da bütçe artarsa Pro V2 bakılabilir. PTM7950 en mantıklı tercih olurdu ama yurt dışı durumunuzu bilmiyorum tabii.![]()
Xigmatek PTI-G3606 3 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xigmatek PTI-G3606 3 gr Termal Macun gr fiyatı 67,67 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xigmatek PTI-G3606 3 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Artar. Pro V2 alayım o halde.Önerebilirim ya da bütçe artarsa Pro V2 bakılabilir. PTM7950 en mantıklı tercih olurdu ama yurt dışı durumunuzu bilmiyorum tabii.![]()
En ucuz Xigmatek PTI-G3606 3 gr Termal Macun gr fiyatı 67,67 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xigmatek PTI-G3606 3 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
pawEn
Üstün
- Makaleler
- 1
Olur herhalde. Uzun omurlu olsun istiyorsa PCM alsin.@gen2 Bu bütçede yurt içi zorunluyken Pro V2 dışında pek mantıklı bir tercih yok gibi. Siz ne dersiniz?
pawEn
Üstün
PCM-1 de yurt dışı değil mi?Olur herhalde. Uzun omurlu olsun istiyorsa PCM alsin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yurtdışından alamam hocam. Belirttiğim gibi:Olur herhalde. Uzun omurlu olsun istiyorsa PCM alsin.
En fazla 2-3 gün bekleyebilirim hocam ve yurtdışı alışverişine de izin çıkmaz.
- Makaleler
- 1
Yurtdisinda degil de gerci donanim eski ne kadar omru kalmistir bilemiyorum PCM derken faz degistiren bir macun kullanirsan uzun omurlu olur Pullsar Kryosheet diye bir macun/pad cikartmis ondan ihtiyacin kadar alsan saglikli olur.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-