Bütçe
350 TL

lengthow

Yetkin
Merhaba arkadaşlar,

iPhone 11 kullanıyorum. Daha önce ahize kısmı kapalı bir ekran koruyucu taktırmıştım, görüntü olarak iyiydi kalitesi de gayet güzeldi. 2 ay önce 200 TL gibi bir fiyata taktırmıştım ancak markasını bilmiyorum. Taktırdığım yer de kapandığı için tekrar taktıramıyorum başka bir yerde de bulamadım. Eğer bilen varsa markasını söylerse veya link gönderirse çok sevinirim. Sadece ahize kısmı kapalı olan modelleri gönderirseniz sevinirim, daha kalitelisi olabileceğini biliyorum ancak ahizemde çizikler olduğu için kötü görünüyor. Bu yüzden bu özellikte bir koruyucu istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Aşırı pahalı olmazsa sevinirim, 300-350 TL verebilirim en fazla. Bu fiyata dayanmak zorunda değil daha ucuz daha iyi olur.

Son düzenleme:
Bütçeniz oldukça yeterli fakat ekran koruyucularının gerçekten kalitesini ne belirliyor bilmiyorum. iPhone 13 mini kullanıyorum 40TL ye kendim alıp taktığım cam ile 80TL ye taktırdığım cam arasında fark göremiyorum. Verebileceğim tek tavsiye nano ve seramik camları tercih etmemeniz. Seramik adı altında plastikten ekran koruyucu satıyorlar. Nano camlara da ben güvenemiyorum. Kargosu ücretsiz uygun fiyatlı bir ürün alıp geçin derim.

Bütçeniz oldukça yeterli fakat ekran koruyucularının gerçekten kalitesini ne belirliyor bilmiyorum. iPhone 13 mini kullanıyorum 40TL ye kendim alıp taktığım cam ile 80TL ye taktırdığım cam arasında fark göremiyorum. Verebileceğim tek tavsiye nano ve seramik camları tercih etmemeniz. Seramik adı altında plastikten ekran koruyucu satıyorlar. Nano camlara da ben güvenemiyorum. Kargosu ücretsiz uygun fiyatlı bir ürün alıp geçin derim.
Dediğim tipte bulamadığım için açmıştım konuyu hocam. Trendyol'da 80 TL'ye bulup takamama ihtimalime karşı 2 adet aldım. Arayan arkadaşlar varsa da linki bırakayım. Seramik vs. değil sanırım ama göreceğiz bakalım kalitesini.
iPhone 11 toz filtreli ekran koruyucu

Gönderiyi tam anlayamamışım kusura bakmayın, bir dahaki sefere 5D ya da tam ekran koruyucu gibi terimler kullanırsanız daha rahat bulabilirsiniz.
Tam olarak ne dendiğini bilmediğim için toz filtreli yazarak arattım hocam. Fotoğraflı yorumlara bakarsanız oradaki gibi ahize kısmı kapalı arıyordum.