Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 350
Hikvision'a ait.
Teşekkür ediyorum hocam.
Fiyatı biraz daha yükseltsek uzun yıllar kullanılabilecek bir ürün tavsiye eder misiniz, yüksek hızda veri transferi yapabilen, sağlam, kaliteli bir ürün. Şöyle ki elimde Toshiba marka 16 ve 32 Gb flash bellekler var ben bu bellekleri liseye giderken almıştım, şuan 29 yaşındayım hala çalışıyorlar, hatta 32 Gb olanı suya düşürmüştüm bozulmuştu 1-2 ay kadar çalışmadı atmıştım bir köşeye sonra bir ara deneyeyim dedim çalışıyordu bu olay bile 7-8 yıl önce oldu düşünün. Bu kalite kalibresinde bir cihaz öneriniz var mıydı?
Hocam satın alma işlemini gerçekleştirmeden önce düşündüm de bu tarz ürünleri almışken bir kez alıp yıllarca kullanmak gerek. Konunun başlığına aykırı olacak modlardan özür diliyorum.
Şu ikisi var bütçenize uygun olarak tek.
Fiyatı biraz daha yükseltsek uzun yıllar kullanılabilecek bir ürün tavsiye eder misiniz, yüksek hızda veri transferi yapabilen, sağlam, kaliteli bir ürün. Şöyle ki elimde Toshiba marka 16 ve 32 Gb flash bellekler var ben bu bellekleri liseye giderken almıştım, şuan 29 yaşındayım hala çalışıyorlar, hatta 32 Gb olanı suya düşürmüştüm bozulmuştu 1-2 ay kadar çalışmadı atmıştım bir köşeye sonra bir ara deneyeyim dedim çalışıyordu bu olay bile 7-8 yıl önce oldu düşünün. Bu kalite kalibresinde bir cihaz öneriniz var mıydı?
Son düzenleme:
Teşekkür ediyorum hocam.
Hocam satın alma işlemini gerçekleştirmeden önce düşündüm de bu tarz ürünleri almışken bir kez alıp yıllarca kullanmak gerek. Konunun başlığına aykırı olacak modlardan özür diliyorum.
Şu ikisi olabilir. İkisi de 400 okuma 100 yazma veriyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sandisk markası beni bir miktar ürkütüyor, acaba mı dedirtiyor, bu önyargıyı bir kenara bırakıp almalı mıyım? Bu belleklerin ne kadar okuma ne kadar yazma hızı desteklediğini görebileceğim bir site var mı acaba? Muadil Kioxia ürünleriyle karşılaştırmak isterim bu bellekleri.
Kendi sitelerinden bakın hizlarina. Hizlarini paylaştım zaten. Ki SanDisk flash bellek konusunda önde gelen firmalardan. Önerdiğim iki belleği de gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Aşırı kaliteli bellekler.Sandisk markası beni bir miktar ürkütüyor, acaba mı dedirtiyor, bu önyargıyı bir kenara bırakıp almalı mıyım? Bu belleklerin ne kadar okuma ne kadar yazma hızı desteklediğini görebileceğim bir site var mı acaba? Muadil Kioxia ürünleriyle karşılaştırmak isterim bu bellekleri.
Ön yargınızı bence de bir kenara bırakmalısınız.
Kioxia almanizi tavsiye etmiyorum bu fiyata. Ki Kioxia bellekler gereksiz pahalı şu anda.Sandisk markası beni bir miktar ürkütüyor, acaba mı dedirtiyor, bu önyargıyı bir kenara bırakıp almalı mıyım? Bu belleklerin ne kadar okuma ne kadar yazma hızı desteklediğini görebileceğim bir site var mı acaba? Muadil Kioxia ürünleriyle karşılaştırmak isterim bu bellekleri.
Rica ederim, size en doğru tercihi yaptırabildiysem ne mutlu banaHocam süreç boyunca olan tüm desteğiniz için teşekkür ederim. İyi ki varsınız.