Bütçe
3500-4000
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu güzel bir mouse.
Şu iki fare arasında kaldım. Siz hangisini önerirsiniz? Waizowl'da 8K Dongle geliyor, VGN'de ise sadece 1K geliyor. Ama açıkçası çok fark etmez diye düşünüyorum. Çünkü profesyonel bir oyuncu değilim. Sadece Star Wars Battlefront II oynuyorum Online olarak. Onun dışında hep hikayeli oyunlar oynuyorum (RDR 2, Star Wars Jedi: Survivor gibi). Hangisini önerirsiniz?

Şu iki fare arasında kaldım. Siz hangisini önerirsiniz? Waizowl'da 8K Dongle geliyor, VGN'de ise sadece 1K geliyor. Ama açıkçası çok fark etmez diye düşünüyorum. Çünkü profesyonel bir oyuncu değilim. Sadece Star Wars: Battlefront II oynuyorum Online olarak. Onun dışında hep hikayeli oyunlar oynuyorum (RDR2, Star Wars Jedi: Survivor gibi). Hangisini önerirsiniz?
VGN gene 8KHz alıcı ile geliyor. He hikayeli oyuncuysan çok önemi yok ben eline daha uygun diye attım benimkini ikisi de alınır.

Bu güzel bir mouse.
Rezalet bir ürün dostum. QC/BC sorunlu.

Şu iki fare arasında kaldım. Siz hangisini önerirsiniz? Waizowl'da 8K Dongle geliyor, VGN'de ise sadece 1K geliyor. Ama açıkçası çok fark etmez diye düşünüyorum. Çünkü profesyonel bir oyuncu değilim. Sadece Star Wars Battlefront II oynuyorum Online olarak. Onun dışında hep hikayeli oyunlar oynuyorum (RDR 2, Star Wars Jedi: Survivor gibi). Hangisini önerirsiniz?
X1 almayın hocam, QC/BC sorunu yaşarsınız.

Nasıl iptal edeceğim peki? İptal seçeneğini bulamadım.

Waizowl OGM Pro V2 harika. İptal seçeneğini bulup onu sipariş edin. SWAR kodunu kullanabilirsiniz.

Nasıl iptal edeceğim peki? İptal seçeneğini bulamadım.

Edit: Evet, basbayağı iptal tuşu yok.
Canlı destekle konuşmayı deneyin.