Bütçe
3500-4000

Şu ikisine de bakabilirsiniz.

Buna da bakabilirsiniz.

Şu ikisine de bakabilirsiniz.

Buna da bakabilirsiniz.
Yahu keşke 1-2 dakika daha erken gelseydin konuya, o çöpü sipariş etmezdim. Şimdi iade ile uğraş dur.

Emin misiniz hocam iptal seçeneği olmadigina?
1730625708744.webp

Basbayağı yok.

Geri seçeneğine bastığınızda sizi siparişlerinize yönlendirmesi lazım, orada olduğunu sanmıyorum ama bi' bakıverin bence.
1730625997540.webp

Burada da yok. Siparişe tıklayınca ilk resmini attığım sayfaya atıyor zaten.

Şimdi mail attım, yarın da canlı desteğe bağlanacağım.

Aşırı saçma bir olay. Bu resmen tüketicinin parasına konmaktır.
En azından kapalı kutu olan ürünleri iade ediyorlar diye biliyorum. Açık ürünleri sadece iade almıyorlardı galiba.

Eğer ürün elime ulaşırsa hiç kutusunu açmadan iade edeceğim. Veya kargoda yakalarsam tutanak tutup iadesini isteyeceğim.

Ama önceliğim siparişi canlı destek ile iptal etmek.

En azından kapalı kutu olan ürünleri iade ediyorlar diye biliyorum. Açık ürünleri sadece iade almıyorlardı galiba.

Eğer ürün elime ulaşırsa hiç kutusunu açmadan iade edeceğim. Veya kargoda yakalarsam tutanak tutup iadesini isteyeceğim.

Ama önceliğim siparişi canlı destek ile iptal etmek.
Evet, kutusuna hiç dokunmadan direkt iade sağlayın, iptal sağlanmazsa en mantıklı çözüm o.

@Toby Fox Şu yeni rampage Zenith pro ile Dareu A950 Pro'ya bakar mısın ? Dış kasaları ve iç donanımı birebir aynılar.

1730629838288.webp
1730629874156.webp
1730629900555.webp

Rampage Zenith pro bildiğin Dareu A950 pro'nun rampage ismi ve logosu basılmış hali. İç donanımları bile bire bir aynı.