Dostum elbette tavsiye istersin ama benim sana tavsiyem, Nike'ın web sitesinden veya uygulamasından bedenini ve fiyatı girip kendin bakman. Çünkü çok fazla model var. Gözden kaçabiliyor.

Öncelikle selamlar tekrardan. Bugün biraz yoğun olduğum için anca dönebildim. Bütçemi biraz genişletip Nike React Pegasus Trail 4 tercih ettim. Teşekkür ederim yine de önerileriniz için.
Hocam elinize ulaşınca ve bir süre kullanınca rehber yapmayı düşünür müsünüz acaba? Rahatlık, sıkıp sıkmaması gibi konular için.

Hocam elinize ulaşınca ve bir süre kullanınca rehber yapmayı düşünür müsünüz acaba? Rahatlık, sıkıp sıkmaması gibi konular için.

Elimde zaten şu anda. Çok fazla ayakkabı kullandım. Özellikle 2-3 senedir Terrex kullanıyordum. Bir daha Terrex almayın düşünmüyorum artık. Cidden inanılmaz rahat. Ayakkabı baskıyı ayağın üstüne veriyor. Parmaklar tamamen rahat ve ayağın üstü de rahatsız etmiyor asla. Ayağı tamamen saran ama ayakkabı yokmuş gibi hissettiren garip bir his diyebilirim.

Elimde zaten şu anda. Çok fazla ayakkabı kullandım. Özellikle 2-3 senedir Terrex kullanıyordum. Bir daha Terrex almayın düşünmüyorum artık. Cidden inanılmaz rahat.
Sağolun hocam, yakın zamanda ayakkabı almayı planlıyorum da aldığınız model hoşuma da gitti. Sanırım değerlendireceğim.