Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3500
Merhaba, 2. el olarak SteelSeries Arctis Nova 4 alacağım. Arkadaşla anlaştık 3500'e verecekmiş. Ürünün 4 ay garantisi kalmış. Özellikle kablosuz istiyorum ben de. Bu fiyata bu ürünü almak mantıklı mı?
3.5a onu almak yerine biraz daha bütçe arttırıp ara sıra 4200'e düşen Cloud 3 al.
Hatta şuanda 4100tl.
Herryn
Çalışkan
3.5a onu almak yerine biraz daha bütçe arttırıp ara sıra 4200'e düşen Cloud 3 al.
Hatta şu anda 4100TL.
Peki hocam 2200 TL'ye 10 ay garantisi kalmış Logitech G435 almak mantıklı mı?
İkinci el direk almanı önermiyorum.Peki hocam 2200 TL'ye 10 ay garantisi kalmış Logitech G435 almak mantıklı mı?
Herryn
Çalışkan
Neden hocam?
Hijyen sorunu 3. el olma sorunu garanti durumları diyelim ürün iade çıktı fakat fatura senin adına değil bataryası ölü olur vesaire vesaire.
sherkl
Başarılı
Hijyen sorunları en büyük etken. Kimin ne kadar temiz kullandığını bilemezsin. Tabii ki alıp veya almamak senin elinde ancak çok temiz olup olmadığından emin olduktan sonra karar vermek en sağlıklısı olacaktır. Satıcıdan en ince ayrıntısına kadar fotoğraflamasını isteyin veya fotoğraf varsa dikkatlice inceleyip öyle alın.
Hijyen sorunu 3. el olma sorunu garanti durumları diyelim ürün iade çıktı fakat fatura senin adına değil bataryası ölü olur vesaire vesaire.
Ayrıca servise gönderirken sipariş numarası da istiyorlar.
Fatura istiyorlar sadece.Ayrıca servise gönderirken sipariş numarası da istiyorlar.
FUXI-H7'yi gönderirken N11 sipariş no istedi.