Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 35000
Xiaomi 12 Pro 256 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi 12 Pro 256 GB fiyatları 39.309,46 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xiaomi 12 Pro 256 GB özelliklerini incele, 5 mağazadaki indirimleri gör!
@babaci Neyi beğenmediğinizi söyleyin de yanlış bir şey önerdiysem arkadaş bilgilensin.
Son düzenleme:
![]()
Xiaomi 12 Pro 256 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi 12 Pro 256 GB fiyatları 39.309,46 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xiaomi 12 Pro 256 GB özelliklerini incele, 5 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
@babaci neyi beğenmediğinizi söyleyin de yanlış bir şey önerdiysem arkadaş bilgilensin.
Xiaomi alıp sonra sorunlar mı yaşasın? Sizden bunu beklemezdim hocam.
Bütçe 35000 TL, azıcık oynama yapabilirim. Samsung istemiyorum ve mümkünse 120Hz olsun. Son olarak kamera kalitesi iyi olsun. Techolay Sosyal'de yazdığım ilk mesaj ve açtığım ilk konu. Cevaplayacak herkese teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi alıp sonra sorunlar mı yaşasın? Sizden bunu beklemezdim hocam.
Hocam adam Samsung istemiyorum diyor ne yapayım. iPhone önerecektim ama 120 Hz istiyor. Bende çok istediğimden Xiaomi önermedim. Adam ne istediyse ona göre önerdim.
@Violett'in attığı Xiaomi daha iyi olur ama.
@Lorien ana kameraları aynı. Dimensity 9200+, 8 Gen 1'den hem daha verimli hem daha güçlü olduğu için daha mantıklı bir tercih olur diye düşünüyorum.
Telefoto ve geniş açı bazında ise Xiaomi 12 Pro daha iyi ama aradaki farki görmek zor. Konu sahibi kameradan bahsetmiş, çok takilacaksa bilgilenmis olsun.
Telefoto ve geniş açı bazında ise Xiaomi 12 Pro daha iyi ama aradaki farki görmek zor. Konu sahibi kameradan bahsetmiş, çok takilacaksa bilgilenmis olsun.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-