Bütçe
35000

akame

Çalışkan
Bütçe 35000 TL, azıcık oynama yapabilirim. Samsung istemiyorum ve mümkünse 120Hz olsun. Son olarak kamera kalitesi iyi olsun. Techolay Sosyal'de yazdığım ilk mesaj ve açtığım ilk konu. Cevaplayacak herkese teşekkürler.

Son düzenleme:

@babaci neyi beğenmediğinizi söyleyin de yanlış bir şey önerdiysem arkadaş bilgilensin.

Xiaomi alıp sonra sorunlar mı yaşasın? Sizden bunu beklemezdim hocam.

Bütçe 35000 TL, azıcık oynama yapabilirim. Samsung istemiyorum ve mümkünse 120Hz olsun. Son olarak kamera kalitesi iyi olsun. Techolay Sosyal'de yazdığım ilk mesaj ve açtığım ilk konu. Cevaplayacak herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung istemediğinize göre çok seçenek yok. Bu fiyatların sahibi S23 serisidir. Apple bazında iPhone 13 için bile bütçeyi zorlamak lazım.
Xiaomi tarafinda ise 13T Pro bulunuyor. Bütçe çıkarsanız OnePlus 11 de tercih edebilirsiniz.

Xiaomi alıp sonra sorunlar mı yaşasın? Sizden bunu beklemezdim hocam.

Hocam adam Samsung istemiyorum diyor ne yapayım. iPhone önerecektim ama 120 Hz istiyor. Bende çok istediğimden Xiaomi önermedim. Adam ne istediyse ona göre önerdim.

@Violett'in attığı Xiaomi daha iyi olur ama.

@Lorien ana kameraları aynı. Dimensity 9200+, 8 Gen 1'den hem daha verimli hem daha güçlü olduğu için daha mantıklı bir tercih olur diye düşünüyorum.
Telefoto ve geniş açı bazında ise Xiaomi 12 Pro daha iyi ama aradaki farki görmek zor. Konu sahibi kameradan bahsetmiş, çok takilacaksa bilgilenmis olsun.