Bütçe 35000 TL, azıcık oynama yapabilirim. Samsung istemiyorum ve mümkünse 120Hz olsun. Son olarak kamera kalitesi iyi olsun. Techolay Sosyal'de yazdığım ilk mesaj ve açtığım ilk konu. Cevaplayacak herkese teşekkürler.
En ucuz Xiaomi 12 Pro 256 GB fiyatları 39.309,46 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xiaomi 12 Pro 256 GB özelliklerini incele, 5 mağazadaki indirimleri gör!
www.akakce.com
@babaci Neyi beğenmediğinizi söyleyin de yanlış bir şey önerdiysem arkadaş bilgilensin.
En ucuz Xiaomi 12 Pro 256 GB fiyatları 39.309,46 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xiaomi 12 Pro 256 GB özelliklerini incele, 5 mağazadaki indirimleri gör!
www.akakce.com
@babaci neyi beğenmediğinizi söyleyin de yanlış bir şey önerdiysem arkadaş bilgilensin.
Bütçe 35000 TL, azıcık oynama yapabilirim. Samsung istemiyorum ve mümkünse 120Hz olsun. Son olarak kamera kalitesi iyi olsun. Techolay Sosyal'de yazdığım ilk mesaj ve açtığım ilk konu. Cevaplayacak herkese teşekkürler.
Samsung istemediğinize göre çok seçenek yok. Bu fiyatların sahibi S23 serisidir. Apple bazında iPhone 13 için bile bütçeyi zorlamak lazım.
Xiaomi tarafinda ise 13T Pro bulunuyor. Bütçe çıkarsanız OnePlus 11 de tercih edebilirsiniz.
Hocam adam Samsung istemiyorum diyor ne yapayım. iPhone önerecektim ama 120 Hz istiyor. Bende çok istediğimden Xiaomi önermedim. Adam ne istediyse ona göre önerdim.
@Lorien ana kameraları aynı. Dimensity 9200+, 8 Gen 1'den hem daha verimli hem daha güçlü olduğu için daha mantıklı bir tercih olur diye düşünüyorum.
Telefoto ve geniş açı bazında ise Xiaomi 12 Pro daha iyi ama aradaki farki görmek zor. Konu sahibi kameradan bahsetmiş, çok takilacaksa bilgilenmis olsun.