RAM çip olayı bence en sona bırakalım, bazı satıcılar fazla test gelince engelleyebiliyor. Dikkat edin derim. Alınır, sadece ekran kartı sırıtıyor. Onu da zamanla değiştirirsin ama sistem üzün süre yükseltme yapılmayacaksa alınır, bunun üzerinden gidecekseniz bilin ki soketin önü açık değil. İşlemci kötü değil, 5 sene rahat götürür. Satarsınız, AM6 platforma geçersiniz. Zaten DDR6 teknolojisi gelmesi uzun zaman var, elindeki DDR5 RAM'lerinde kurtarır. PSU'da iyi. Sadece anakart ve işlemci değiştirir geçersiniz. Sistem alınır, güzel.

Teşekkür ederim. Test konusunu hiç sorma. O sistem elimizden kaçtı. Hatta kaçmadı biz ittik elimizle. Ayhan abi sağ olsun çip olayını bana öyle bir empoze etti ki. Sağ olsun ama sayesinde bir şeyler öğrenmiş olduk. Kendi meselesi gibi ilgilenmişti o zaman.

Teşekkür ederim. Test konusunu hiç sorma. O sistem elimizden kaçtı. Hatta kaçmadı biz ittik elimizle. Ayhan abi sağ olsun çip olayını bana öyle bir empoze etti ki. Sağ olsun ama sayesinde bir şeyler öğrenmiş olduk. Kendi meselesi gibi ilgilenmişti o zaman.

Ekran kartının farkındayım. Sadece LoL ve Rust oynuyorum. Oynatmaz mı? Yani güzel FPS alabilir miyim?

Sırf RAM'ler 2. elde dahi 23-25K arasında bir değere sahip. 32-33'e düşürürseniz bedava gibi bir fiyata gelmiş olur o şekilde alınır.
Düşmez o fiyata. Muhtemelen 34 veya 35 e anlaşırız.
LoL ve Rust ne hocam? 3070 güler geçer. 3070 ömrü var daha, GTA 6'yi bile rahat açar, dert değil.
Teşekkür ederim..

@LH44 @Xbox 360E @14925 bu Intel 13. Nesil işlemciler için yanıyor, voltaj fazla geliyor gibi şeyler gördüm. Sıkıntı yaşar mıyım acaba?

Son düzenleme: