gandalf ve yüzük
Üyecik
Adana
Hocam ilanı iyi okuyun. İçinde 32GB RAM var. Elinizdeki RAM'i satıp bunu yükseltme yapmadan kullanabilirsiniz.Teşekkürler hocam cihaz çok güzelmiş fakat sistem DDR5 ve 8 GB RAM mevcut DDR4 bir sistem olsa daha iyi olabilir çünkü elimde 64 GB DDR4 3200MHz çift RAM mevcut yükseltme yapacağım.
Hocam ilanı iyi okuyun. İçinde 32 GB RAM var. Elinizdeki RAM'i satıp bunu yükseltme yapmadan kullanabilirsiniz.
2 arkadaşım var. Birine size attığım A15'in 16 GB RAM'li halini aldırmıştım, diğerine de Nitro 5'in 4050 halini aldırmıştım. Nitro 5 ısınıyordu sonra bir ayar yapıp ısınmasını çözdük. A15 daha kaliteli bir cihaz. Ama Nitro 5'te 4060 var ve ekranı 2K.Nitro 5 daha sağlam görünüyor gibi ve çok tercih ediliyor sanırım.
Hocam ilanı iyi okuyun. İçinde 32 GB RAM var. Elinizdeki RAM'i satıp bunu yükseltme yapmadan kullanabilirsiniz.
2 arkadaşım var. Birine size attığım A15'in 16 GB RAM'li halini aldırmıştım, diğerine de Nitro 5'in 4050 halini aldırmıştım. Nitro 5 ısınıyordu sonra bir ayar yapıp ısınmasını çözdük. A15 daha kaliteli bir cihaz. Ama Nitro 5'te 4060 var ve ekranı 2K.
Önerilerin için çok teşekkür ederim çözüm işareti atmak isterdim yeni üye olduğum için atamıyorum galiba buton yok.2 arkadaşım var. Birine size attığım A15'in 16 GB RAM'li halini aldırmıştım, diğerine de Nitro 5'in 4050 halini aldırmıştım. Nitro 5 ısınıyordu sonra bir ayar yapıp ısınmasını çözdük. A15 daha kaliteli bir cihaz. Ama Nitro 5'te 4060 var ve ekranı 2K.
Rica ederim. Öneri konularında çözüm olmuyor. O yüzden çözümüm yok zaten.Önerilerin için çok teşekkür ederim çözüm işareti atmak isterdim yeni üye olduğum için atamıyorum galiba buton yok.
Ryzen 7735HS işlemci daha fazla puan almış ve 32 GB RAM mevcut tercihim A15.
@talongod ilandaki Nitro 5'te bir sorun yoktur değil mi hocam? Nitro 5 ortalama bir seri diye biliyorum alınmaz değil yani.