Daha fazla özelleştirme yapmadan bu sistem direkt hazır şekilde alınır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Alessandro Del Piero
Başarılı
Daha fazla özelleştirme yapmadan bu sistem direkt hazır şekilde alınır mı?
Kasayı Vento'ya düşür anakartı B650M-B yapmaya çalış. Soğutucuyu sonra alırsın bence soğutucuyuda sistemdeki yapıp SSD'yi Adata Legend 900 Pro yaparsan iyi olur. Ramde kingston beast. Sistem alınır.
SSD G3 plus yapılmalı. Kasa Vento serisinden seçilebilir. Soğutucu yeterli. Anakart B650 seçilirse çok daha iyi olur.
Kasayı Vento'ya düşür anakartı B650M-B yapmaya çalış. Soğutucuyu sonra alırsın bence soğutucuyuda sistemdeki yapıp SSD'yi Adata Legend 900 Pro yaparsan iyi olur. RAM'de Kingston Beast. Sistem alınır.
Vento'ya düşür derken düşürme seçeneği göremedim bende
ssd önemli miSSD G3 plus yapılmalı. Kasa Vento serisinden seçilebilir. Soğutucu yeterli. Anakart B650 seçilirse çok daha iyi olur.
Alessandro Del Piero
Başarılı
Vento'ya düşür derken düşürme seçeneği göremedim bende
SSD önemli mi?
Düşürme değil senin seçtiğin kasadan biraz daha düşük fiyat farkı var. SSD önemli tabiki.
Tabii ki.
soğutucuyu cooler master alayım diyordum siz yeterli olur diyince vazgeçtim
soğutucu yeterli miDüşürme değil senin seçtiğin kasadan biraz daha düşük fiyat farkı var. SSD önemli tabiki.
Rahat rahat yeter.soğutucuyu cooler master alayım diyordum siz yeterli olur diyince vazgeçtim
soğutucu yeterli mi
ssd exceria plus g3 mü legend 900 pro mu arada çok fark var mıdır
G3 Plus alın geçin.ssd exceria plus g3 mü legend 900 pro mu arada çok fark var mıdır
Yeni konular
-
20.000 TL bütçede 2K 180 Hz monitör önerisi
- derindevlethikmet
-
-
-
-
Çözüldü Wi-Fi ve Bluetooth desteklemeyen anakarta destek nasıl eklenir?
- derindevlethikmet
-
-