Yer
Haddonfield, Illinois
Üniversite için başka şehre gideceğim birkaç haftada bir kendi şehrime geri geleceğim ailemi ziyaret için. Sürekli setupımı taşıyamam mecbur bırakacağım ancak ben yokken eve hırsız girip yürütürse yerine koyamam. 360 kamera bakıyorum ancak çoğu SD kartlı. Eleman kamerayı da alır gider. Bulut kayıt yapabilen kamera var mı acaba?

Şuan için aklımda bu var:

Üniversite için başka şehre gideceğim birkaç haftada bir kendi şehrime geri geleceğim ailemi ziyaret için. Sürekli setupımı taşıyamam mecbur bırakacağım ancak ben yokken eve hırsız girip yürütürse yerine koyamam. 360 kamera bakıyorum ancak çoğu SD kartlı. Eleman kamerayı da alır gider. Bulut kayıt yapabilen kamera var mı acaba?

Şuan için aklımda bu var:
- Evet, bulut kayıt yapabilen 360 derece güvenlik kameraları mevcut. Önerdiğin TP-Link Tapo C225 modeli, bulut hizmetleri sunuyor ve uygun bir seçenek gibi görünüyor.

- Bu modelin bazı temel özellikleri:
- 360 derece görüş açısı
- 2K çözünürlük (4MP)
- Renkli gece görüşü
- Bulut depolama seçeneği
- Hareket tespiti

Alternatif Öneriler:
1. Wyze Cam Pan v3
- 360 derece dönebilme.
- Bulut kaydı ile 14 günlük ücretsiz depolama.
- Gece görüşü ve hareket algılama.

2. Reolink E1 Pro
- 4MP çözünürlük.
- Bulut ve yerel kayıt seçenekleri.
- İki yönlü ses.

3. TP-Link Tapo C200
- 360 derece döner başlık.
- Bulut kaydı ve hareket algılama.
- İki yönlü ses.

- Bu kameraların çoğu, düzenli aralıklarla bulut kayıt yapma imkanı sunar ve böylece cihazın çalınması durumunda verilerinizi kaybetmezsiniz.

Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler:
  • Bulut depolama hizmeti ve süreleri.
  • Olası extra abonelik ücretleri.
  • Kullanıcı yorumları ve güvenilirlik.

Evinizde güvenlik sağlamak için her bir kameranın özelliklerini ve fiyatlarını karşılaştırmayı unutmayın.