Ağırlıklı CS2 oynuyorum, hikayeli oyunlarda oynarım ama CS2 gibi FPS tabanlı oyunlar ağırlıklı. Bütçem var, 1-2 aya total 100.000TL'ye kasa+monitör toplayacağım. Monitör çok önemli olduğu için şimdiden bakıp kafamda bir şeyleri oturtmaya çalışıyorum. Önerileriniz neler? Benim aklımda "Alienware AW2523HF" var.
Detaylar
Kim cevapladı?Teacher80
Uzman
Gerçekten tepkisel, motion blur sıfıra yakın, toplam giriş gecikmesi de piyasanın en düşüğünü istiyorsan ve hikayeli oyunlarda vs. de kusursuz deneyim istiyorsan oled monitör almalısın. 360 HZ QD Oled olanlar var:
Tek dezavantajı QD oled olması. Ortam ışığında siyahlar renk değiştiriyor.
Bu sebeple 240 HZ olan QD oled değil de Woled olan şunu kullanıyorum mesela:,
www.vatanbilgisayar.com
Woledlerde siyahlar ve dolayısıyla renkler ortam ışığında bozulmuyor.
Hem Woled hem yüksek HZ (480 HZ) dersen:
Daha da uyguna 360 HZ QD oledler mevcut bu arada:
Tüm bunlar 2K yani 1440P çözünürlük malesef.
ASUS 26,5" ROG STRIX OLED XG27AQDMG 0,03Ms 240Hz GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 26,5" ROG STRIX OLED XG27AQDMG 0,03Ms 240Hz GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung Odyssey OLED G6 LS27DG602SUXUF 27" 0.03 ms QHD Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey OLED G6 LS27DG602SUXUF 27" 0.03 ms QHD Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey OLED G6 LS27DG602SUXUF 27" 0.03 ms QHD Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 29.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bütçe sınırsızsa OLED bakın.
Teşekkür ederim. 2K olması ve 27" olması sıkıntı maalesef. OLED FPS oyunlarında etki eder mi? Hikayeli oyunları arada oynayacağım fakat orada OLED kullanmasam pişman olur muyum, düşünceleriniz neler?Gerçekten tepkisel, motion blur sıfıra yakın, toplam giriş gecikmesi de piyasanın en düşüğünü istiyorsan ve hikayeli oyunlarda vs. de kusursuz deneyim istiyorsan oled monitör almalısın. 360 HZ QD Oled olanlar var:
Woledlerde siyahlar ve dolayısıyla renkler ortam ışığında bozulmuyor.ASUS 26,5" ROG STRIX OLED XG27AQDMG 0,03Ms 240Hz GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 26,5" ROG STRIX OLED XG27AQDMG 0,03Ms 240Hz GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bütçe sınırsız denebilir mi bilmiyorum, kasadan çok kısmak istemem. OLED ile normal arasındaki fark nedir, tam bilmiyorum. FPS oyunlarında bile katkısı olur mu?![]()
Samsung Odyssey OLED G6 LS27DG602SUXUF 27" 0.03 ms QHD Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey OLED G6 LS27DG602SUXUF 27" 0.03 ms QHD Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey OLED G6 LS27DG602SUXUF 27" 0.03 ms QHD Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 29.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe sınırsızsa OLED bakın.
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-
-