Gaming.Gen.TR 360mm sıvı soğutma, hazır sisteme montajlı şekilde mi kargolanıyor?

xperias

Gelişen
Merhaba arkadaşlar,

Ben bu hazır sistemi Gaming.Gen.TR'den satın almak istiyorum fakat 360mm sıvı soğutma kasanın içinde montajlı olarak mı geliyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.

ARDEN REBUILD / AMD Ryzen 7 9700X TRAY / MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC WHITE 16GB / 64GB RAM / 2TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – NVIDIA GeForce Now Ultimate 1 Aylık Hediye

Evet hocam, sadece ekran kartı montajlı gelmiyor.
Anladım hocam, sağ olun. BIOS güncellemesi, ısı testi ve diğer testler yapılmış şekilde mi geliyor? Windows 11 deneme sürümü yüklü şekilde mi geliyor? Kablolamayı nasıl yapıyorlar ve nasıl gönderiyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:

Deneme sürümü ile geliyor. BIOS güncellemesi bilgilerini onlar verecektir yazarsanız.

Test olayı hakkında bilgim yok, BIOS geliyor mu deyip bakıp geçiyorlardır bence. Çoğunlukla FreeDOS olarak geliyor hocam. Her firma kablolamayı farklı yapıyor, yorum yapmam biraz zor. Kötü yaptıklarını sanmıyorum.

İsterseniz montajlı şekilde gönderiliyor. Kasanın içinde koruma olarak yastık gibi şişirilen koruma koyuyorlar.

Ekran kartı de monte gelir sadece ekran kartı takıp kullanırsınız ama önermem kendiniz toplamanız daha iyi olur bazen yanlış montajlı gelebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…