Ben bu hazır sistemi Gaming.Gen.TR'den satın almak istiyorum fakat 360mm sıvı soğutma kasanın içinde montajlı olarak mı geliyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.
ARDEN REBUILD / AMD Ryzen 7 9700X TRAY / MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC WHITE 16GB / 64GB RAM / 2TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – NVIDIA GeForce Now Ultimate 1 Aylık Hediye
Anladım hocam, sağ olun. BIOS güncellemesi, ısı testi ve diğer testler yapılmış şekilde mi geliyor? Windows 11 deneme sürümü yüklü şekilde mi geliyor? Kablolamayı nasıl yapıyorlar ve nasıl gönderiyorlar?
Anladım hocam, sağ olun. BIOS güncellemesi, ısı testi ve diğer testler yapılmış şekilde mi geliyor? Windows 11 deneme sürümü yüklü şekilde mi geliyor? Kablolamayı nasıl yapıyorlar ve nasıl gönderiyorlar?
Test olayı hakkında bilgim yok, BIOS geliyor mu deyip bakıp geçiyorlardır bence. Çoğunlukla FreeDOS olarak geliyor hocam. Her firma kablolamayı farklı yapıyor, yorum yapmam biraz zor. Kötü yaptıklarını sanmıyorum.
Ben bu hazır sistemi Gaming.Gen.TR'den satın almak istiyorum fakat 360mm sıvı soğutma kasanın içinde montajlı olarak mı geliyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.