XER4N1TY

Başarılı
Merhaba arkadaşlar,

Yeni kuracağım sisteme özel sıvı soğutma yapmak istiyorum. Şu anlık sadece işlemciye uygulayacağım. Ancak Corsair'in parçalarını tam olarak bulamıyorum, sanırım Türkiye pazarından çekilmişler. EKWB firması var, fakat ödemede PayPal istiyor. Alternatif olarak havale yöntemiyle ödeme seçeneği de mevcut. Site üzerinden alışveriş yapıldığında vergi alınıyor, yine de gümrük vergisi uygulanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam peki ben parça parça şeklinde alacağım bazıları 30 euro altında kalıyor yine de uygulanır mı anladığım kadarıyla bir urunun fiyatı 1K ise gümrüğe de 1K vereceğim sanırım.
Ben vergi kanunu olmadan önce bedava gönderilen kite 800 lira para ödedim. 3 tane rakor vardı.

Ben vergi kanunu olmadan önce bedava gönderilen kite 800 lira para ödedim. 3 tane rakor vardı.

Peki hocam bana az da olsa yardımcı olabilir misiniz ekwb tarafında parçalar biraz kafa karıştırıcı tek işlemciye yapacağım için bir tane radyatör yeterli diye düşünüyorum ama ileride ekran kartınada yaparsam diye bir tane daha alınır mı? 420mm mi almalıyım yoksa 360mm yeterli mi?