Bütçe
37.000 TL

mauroicardi99 79

Üstün
Fiyatı, modelleri falan hiç bilgim yok. FIFA ve onun gibi oyunları oynamak için hangi PS5'i almalıyım? İnternette bir sürü PS5 çıkıyor, farklarını anlayamıyorum. Yani Slim, Pro, digital versiyonları arasında ne fark var, anlamıyorum. Biraz araştırdım, tek kollular ortalama 33-34K arası değişiyor.

Fiyatı, modelleri falan hiç bilgim yok. FIFA ve onun gibi oyunları oynamak için hangi PS5'i almalıyım? İnternette bir sürü PS5 çıkıyor, farklarını anlayamıyorum. Yani Slim, Pro, digital versiyonları arasında ne fark var, anlamıyorum. Biraz araştırdım, tek kollular ortalama 33-34K arası değişiyor.
Hocam ben hiç konsol kullanmadım ama game pass gibi bir nimet varken neden Xbox tercihiniz değil?

Pro çok pahalı ama çok iyi ve üst model. Ben olsam tek kol PS5 alıp yanına kol alırım ek olarak.

Bu bütçede ''0'' olarak çift kol Slim model bulabilirsin.

Pro güzel makinedir ama fiyatları çok yüksek, yurt dışından getirebilirseniz düşünebilirsiniz. Onun harici Slim model iyidir.

Valla hiç bilmiyorum.

PS5 Slim Digital seçtim, herkese teşekkürler.
Hocam ekonomik olarak sıkıntı yaşamıyorsanız, her fifa oyununa 3K veya her oyuna 1 2K öderim diyorsanız PlayStation daha kaliteli ama XBOX a da bir bakın derim. Game Pass ile neredeyse her oyunu oynuyorsunuz. Konsolcu değilim pc ciyim ama xbox ı da araştırın bence.

Hocam ben hiç konsol kullanmadım ama game pass gibi bir nimet varken neden Xbox tercihiniz değil?
Xbox batıyor hocam. Bir sabah uyanıp store'a erişemezseniz şaşırmayın, küçülmeye gitmesi stüdyolarını kapatması da başka bir mevzu. Ps plus kütüphanesi de gamepassten daha iyi. Yeni çıkan oyunlar Xbox'a uğramıyor artık. Pc alınır gamepass için ya da ps5.