Hocam bütçe 37k. Ayrıca soğutma yok lütfen mantıklı PC önerelim. Ayrıca 8 k o işlemciye vereceğime.

Intel i5-14400F bunu alırım daha iyi ayrıca tek tek toplamak fiyat avantajı sağlar​

usta iyi tek tek topladım diyelim kasayı toparlayacak yer yok küçük şehirdeyim:( yılbaşında sistemler indirime girer diye umuda girdim olanlara bak

bütçeyi aşıyor

Vallahi öyle de para da giderek değersizlesiyor ve acilen sisteme ihtiyacım var bu arada https://www.itopya.com/imagine-9060...-rx-9060-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-s_h30993 bu nasıl.

Hocam size tavsiyem.

Usta iyi tek tek topladım diyelim kasayı toparlayacak yer yok küçük şehirdeyim:( yılbaşında sistemler indirime girer diye umuda girdim olanlara bak.

Bütçeyi aşıyor.

Bu para elindemi hocam 37k para. Ve sistemin acelesi var mı? Yoksa altına yatırım yap paranı sürekli biriktir bu sistemleri alırsan hayal kırıklığı yaşarsın işini de görmez.

Hocam size tavsiyem.

Bu para elindemi hocam 37k para. Ve sistemin acelesi var mı? Yoksa altına yatırım yap paranı sürekli biriktir bu sistemleri alırsan hayal kırıklığı yaşarsın işini de görmez.

Param elimde de sistem biraz aceleye geliyor, üniversite için alacağım bir yandan ondan bu kadar hızlı davranıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Param elimde de sistem biraz aceleye geliyor üniversite için alacağım bir yandan ondan bu kadar hızlı davranıyorum.

Hocam o zaman sana attığım sistemin RAM'ini 2. el al, sıkıntı olmuyor RAM'lerde. SSD 1 TB yaparsan bu iş olur.
Ama toplaması sana kaldı.

Hocam al parçaları yolla bana toplayayım diyeceğim olmayacak inan yardımcı olmak istiyorum ama elde imkan yok.

Hocam o zaman sana attığım sistemin RAM'ini 2. el al, sıkıntı olmuyor RAM'lerde. SSD 1 TB yaparsan bu iş olur.
Ama toplaması sana kaldı.

Hocam al parçaları yolla bana toplayayım diyeceğim olmayacak inan yardımcı olmak istiyorum ama elde imkan yok.

Bakarım, böyle sistem buldum https://www.incehesap.com/meder-sil...MI0aT-hrvokQMVqdBEBx1nkixVEAEYASABEgKMnfD_BwE nasıl?

Merhabalar, konu sahibi 1-2 seneye yukseltirim diyor, gelecegi olmayan bir soketi onermek mantiksiz. Sadece AM5 onerebilirim.