Bütçe
45.000 TL

Grande Terim

Çalışkan
Selam herkese, bilgisayar toplamak istiyorum. Biraz bakındım ve bir sistemi revize ederek buna çevirdim. Sizce nasıl, alınır mı yoksa daha iyileri var mı?

Screenshot_20250923_062937_Chrome.webp

Sistem güzel ancak o anakart ile 7500F kullanıyordum ve tam verim alamıyordum. Anakart değişimi sonrası tam verim alabildim. Anakart dışında güzel sistem.

Ekran kartını da 16 GB yapmanızı tavsiye ederim.

Ek olarak o anakart üzerinde ARGB desteği de yok.

Bütçeniz varsa B650 anakart seçin derim.

Sistem güzel ancak o anakart ile 7500F kullanıyordum ve tam verim alamıyordum. Anakart değişimi sonrası tam verim alabildim. Anakart dışında güzel sistem.

16gb yapmak iyi olurdu ekran kartını ama maalesef bütçeyi aşıyor 8gb da bana rekabetçi oyunlarda yeteceğini düşünüyorum anakartı dediğiniz gibi yaptım ama

B650 ile mi değişim yaptınız

Hangi anakart ile değişim yaptınız

Bu anakarta geçiş yaptım ileride 9000 serisine de geçeceğim işlemci olarak.
16gb yapmak iyi olurdu ekran kartını ama maalesef bütçeyi aşıyor 8gb da bana rekabetçi oyunlarda yeteceğini düşünüyorum anakartı dediğiniz gibi yaptım ama

O zaman bu sistemi almanız daha mantıklı anakartı da güzel. Ram 2x8 seçilmiş sadece siz onu 1x16 yapıp alın.

Düzeltme: 1x16 eklenmiyor. Direkt 2x16 olarak seçebiliyorsunuz.

Son düzenleme: