Hayır kötü değil. A-die'dan kötü sadece. Sk Hynix olduğu için de diğer çiplerden daha iyi.
Anladm hocam kötü değilse aynisinden bir tanr daha alacam 32gb olsun diye. Sistemi hallettim en son bios güncelledim, expo açtım, windows kurdum, updateden güncellemeleri yaptım. Ram de expo açtm görev yöneticisinde 6000 görünüyor ama bu uygulamada 3000mhz görünüyor sorun olur mu? Bir de bunlar dışında yapmam gereken test vs bir şey var mı?

bu ayarlar iş görür mü M-die olduğu kesinleşirse? Diye sormuşsunuz yapmam gerekiyor mu?

Anladm hocam kötü değilse aynisinden bir tanr daha alacam 32gb olsun diye. Sistemi hallettim en son bios güncelledim, expo açtım, windows kurdum, updateden güncellemeleri yaptım. Ram de expo açtm görev yöneticisinde 6000 görünüyor ama bu uygulamada 3000mhz görünüyor sorun olur mu? Bir de bunlar dışında yapmam gereken test vs bir şey var mı?

bu ayarlar iş görür mü M-die olduğu kesinleşirse? Diye sormuşsunuz yapmam gerekiyor mu?
M-die olduğu kesinleşirse o ayarlar iş görür muhtemelen. Başka ayar varsa @Ayhan Dönmez yardımcı olur.

3000 görünmesi sorun değil. 2 kanal plduğu için o şekilde hesaplıyor.

Testleri ayarlardan sonra yapıcaz zaten.

anladım hocam şuan biostan
M-die olduğu kesinleşirse o ayarlar iş görür muhtemelen. Başka ayar varsa @Ayhan Dönmez yardımcı olur.

3000 görünmesi sorun değil. 2 kanal plduğu için o şekilde hesaplıyor.

Testleri ayarlardan sonra yapıcaz zaten.
Nasıl kesinleştirelim? Biosa girdim ama tfrc ayarını göremedim.

Asus BIOS'una @Ayhan Dönmez benden daha hakim, yine bakayım ben de.

RAM kısmında vardır illaki.

Şu tarz bir şey var mı?

Asus BIOS'una @Ayhan Dönmez benden daha hakim, yine bakayım ben de.

RAM kısmında vardır illaki.

Şu tarz bir şey var mı?
Yok hocam bulamadım. Kapattım bilgisayarı nasıl yapıldığının Ayhan hocamız söylerse yarın bakarım