iSynx

Uzman
İşlemci: 3700X
Anakart: B550 Aorus Master
RAM: G.Skill 3600 MHz 2x16 Ripjaws V
Ekran kartı: Gigabyte 3070 Ti Gaming OC
SSD: 1TB MP 600 ve Adata 512 M.2
Kasa: Lian Li 215 Mesh
Sıvı Soğutucu: Lian Li Galahad 2 Trinity 240

Sistemim bu şekilde ( İşlemcim 5700X veyahut 3D ile değişebilir net değil )

Güç kaynağı arıyorum. Aklımda bu ürünler var.

Son düzenleyen: Moderatör:
P750GM tercih ediilebilir. Lian Li hem SFX hem NTC ya da inrush koruması bulunmuyor hem de biraz üzerine Cratos 850W ya da daha uyguna BFG 750W veya A750GL alınabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Gigabyte PSU'ların çıtır pıtır gittiğini gördüm bir şey mi kaçırdım?

O düzeltileli uzun zaman oldu. Ağustos 2021'de sorunlu modeller seri numaraları da belirtilerek geri çağrıldı. Şu da o zaman Gigabyte tarafindan yayınlanan durum hakkındaki açıklama;

Son düzenleme:
P750GM tercih ediilebilir. Lian Li hem SFX hem NTC ya da inrush koruması bulunmuyor hem de biraz üzerine Cratos 850W ya da daha uyguna BFG 750W veya A750GL alınabiliyor.
Rajintek markasını ilk defa duydum. Sanırım dediğiniz ürün bu :

Lian Li eledim o zaman. Şöyle ki bende biraz uyum takıntısı var. Yani pc bileşenlerinin marka uyumu. Ekran kartı - anakart psu gigabyte veya sıvı soğutma - kasa ve psu gibi

Aslında çok da pahalı bişey olsun istemiyorum ama olmuşken kaliteli olsun 4k bütçe diyelim 3 aşağı 5 yukarı

@iSynx, bütce elveriyorsa hem kalite, hem uyumluluk, hem de fazladan W olması sebebiyle Cratos çok daha iyi bir tercih olur.

Gigabyte P750GM de fiyatına göre ve sisteminiz için iş görür bir model ama genel olarak marka uyumundan ziyade kaliteye bakmak daha iyi olur sanırim.

Son düzenleme:
@iSynx, bütce elveriyorsa hem kalite, hem uyumluluk, hem de fazladan W olması sebebiyle Cratos çok daha iyi bir tercih olur.

Gigabyte P750GM de fiyatına göre ve sisteminiz için iş görür bir model ama genel olarak marka uyumundan ziyade kaliteye bakmak daha iyi olur sanırim.
Daha uygun önerebiliceğiniz modeller var mı hocam modüler ve sertifikalı olan