Uranos

Üstün
Yer
Adana
Selamlar, normalde telefon alacaktım ancak fikir değiştirdim PS5 Slim alacağım. MediaMarkt sitesinde 38.000 TL, sizce alınır mı? Sadece AC: Shadows ve God of War Ragnarok oynayacağım. İşimi görür mü sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece o 2 oyunu oynayacaksanız almanın hiçbir mantığı yok. 1 aylığına kiralayabilirsiniz.

Pro daha pahalı değil mi? Fiyatlar hakkında çok bilgim yok.
Ama 38.000 TL'ye Slim (ayıptır söylemesi) kendini kazıklamak oluyor. O fiyata uğraşsam (belki biri ikinci el olacak şekilde) 2 tane Slim kasa alırım. 3.000 TL daha ekleseniz Pro satan güvenilir satıcı var. Paranıza, parayı kazanmak için akıttığınız tere de yazık değil mi? Kaldı ki o cihazdan bir süre sonra sıkılabilirsiniz. Abimler uzun zamandır farklı bir şey yapamadıkları için son olarak TLOU2 oynadıktan sonra cihazı sattılar.

Düzenleme: @Simon benden de daha uyguna buldu. Alacak iseniz attığı bağlantıdakini alın. Fark 1.199 TL.

Arkadaşlarında dediği gibi, fazla para vermene gerek yok. İthalatçı garantili, güvenilir satıcılar var. Çok daha uyguna alabilirsin. Pro daha pahalı tabii ama Slim'de gayet iyi ve yeterli. Kolay kolay bozulan cihazlar değil PS5'ler. Bende 21K'ya almıştım Slim zamanında çift kol ithalatçı garantili, sorunsuz kullanmaya devam ediyorum. Fat kasa PS5 vardı, onu da ithalatçı garantili almıştım. Onda da sorun yaşamadım.

Pro veya Slim ikisini de ithalatçı garantili almanı tavsiye ederim, arada ciddi fiyat farkı var. Sık bozulan bir cihaz olsaydı, distribütör garantili yani MediaMarkt gibi yerlerden tavsiye edebilirdim.

Selamlar, normalde telefon alacaktım ancak fikir değiştirdim PS5 Slim alacağım. MediaMarkt sitesinde 38.000 TL, sizce alınır mı? Sadece AC: Shadows ve God of War Ragnarok oynayacağım. İşimi görür mü sizce?
39 bine PS5 Pro varken 38 bine PS5 Slim niye? Kaldı ki ithalatçı garantili olarak 24 bine de bulunuyor Slim model. Sık bozulan bir cihaz değil zaten.