Yer
Kaer Morhen
Daha fazla para vermek istemiyorum çünkü oyunlarda yüzde 80 gamepad kullanıyorum. Aslında klavye, mouse almayacaktım ama hem klavye ışıksız gece görünmüyor hem de mouse Scroll'u bozuldu. Bu alınır derseniz alacağım. Farklı öneriniz varsa atabilirsiniz.

Hocam klavye olarak Logitech'in eski klavyelerine göz atabilirsiniz, şirket klavyeleri vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ışıksız olunca gece göremiyorum. Şu an zaten Logitech'in günlük klavye mouse seti var. Konudaki ürünü az önce satın aldım zaten.
Bunların da ışıkları öyle dandik oluyor ki gece ışıksız kullansanız daha fazla görürsünüz klavyeyi öyle söyleyeyim.

Bunların da ışıkları öyle dandik oluyor ki gece ışıksız kullansanız daha fazla görürsünüz klavyeyi öyle söyleyeyim.
Yapacak bir şey yok hocam. Laptopu satıp aynı paraya ikinci el masaüstü almak istiyorum. Tabi laptopu satabilirsem 2 gündür yazan yok.

Yapacak bir şey yok hocam. Laptopu satıp aynı paraya ikinci el masaüstü almak istiyorum. Tabii laptopu satabilirsem 2 gündür yazan yok.
Aslında eli yüzü düzgün bir şeyler almak için sizin bütçeniz bazınızda iki katı olsa da 400 500 TL gibi iki döner parası falan çıkmak yetebiliyor.

Şu klavye GANKSENINLE koduyla 400'e geliyor.

Şunu da normalde 400'e öneriyordum ancak maalesef 500'e zamlamışlar.

Bütçe çıkarsanız bunların elinizde uzun bir süre kalacağına garanti verebilirim.

Aslında eli yüzü düzgün bir şeyler almak için sizin bütçeniz bazınızda iki katı olsa da 400 500 TL gibi iki döner parası falan çıkmak yetebiliyor.

Şu klavye GANKSENINLE koduyla 400'e geliyor.

Şunu da normalde 400'e öneriyordum ancak maalesef 500'e zamlamışlar.

Bütçe çıkarsanız bunların elinizde uzun bir süre kalacağına garanti verebilirim.
Hocam siparişi iptal ederek alabilirim ama klavye mouse'u zaten sadece günlük kullanıyorum. Oyunları hep Gamepad ile oynuyorum. Bence 380 liraya klavye+mouse iyi benim için.

Hocam siparişi iptal ederek alabilirim ama klavye mouse'u zaten sadece günlük kullanıyorum. Oyunları hep Gamepad ile oynuyorum. Bence 380 liraya klavye+mouse iyi benim için.
Gündelik kullanım için belki klavyenin tuş hissiyatı falan seni etkiler birazcık (ya ama sonuç olarak ikisi de membrane olduğundan fazla koymaz) ancak onun dışında bilemedim farka değer mi diye. Ama sakın ağır kullanıma geçmeyin, elinizde falan kalmasın.

Gündelik kullanım için belki klavyenin tuş hissiyatı falan seni etkiler birazcık (ya ama sonuç olarak ikisi de membrane olduğundan fazla koymaz) ancak onun dışında bilemedim farka değer mi diye. Ama sakın ağır kullanıma geçmeyin, elinizde falan kalmasın.
Ağır kullanım derken hocam?