5K çıkıp attığım GameGaraj modeli almanızı öneririm. Çıkmanız imkansız ise:
4060 mobile ile 5050 mobile birbirine denk değil mi hocam?DDR4 bellekler, Clevo kasa, leş soğutma, leş panel, leş kalite her şeyi ile leş bir cihaz. Tek artısı 4070 olması. Alınmaz.
4060 çok hafif önde. Yenilik ve teknoloji olarak 5050 daha iyi. Attığım game garaj cihazın o fiyatta rakibi yok.4060 mobile ile 5050 mobile birbirine denk değil mi hocam?
Önemli olan cihazın geneli. Hangi 2 cihazı karşılaştırıyorsunuz?
hocam dediğim model satılmış. ama halen belirleyemedim 40 bin TL ye istediğim modeli. sizin tavsiyeniz ne olur?2 kaynaga göre panel böyleymiş ben modeli karıştırdım benim hatam. Panel leş değil ama geri kalanlar çöp ve panelin iyi olması cihazı alınabilir yapmıyor maalesef.
Eki Görüntüle 174283
4060 çok hafif önde. Yenilik ve teknoloji olarak 5050 daha iyi. Attığım game garaj cihazın o fiyatta rakibi yok.
Önemli olan cihazın geneli. Hangi 2 cihazı karşılaştırıyorsunuz?
5 çıkabilirsen GameGaraj modeli al. Çıkamazsan attıgım Acer Nitro 16 modeli al.hocam dediğim model satılmış. ama halen belirleyemedim 40 bin TL ye istediğim modeli. sizin tavsiyeniz ne olur?
5 çıkabilirsen GameGaraj modeli al. Çıkamazsan attıgım Acer Nitro 16 modeli al.
Erazer ve cyborg rezalet cihazlar. Sıralamaya bile almam.Peki sizce Erazer 4060 i5 13420H modeli. MSI cyborg 15 4060 i7 13620H modeli. Ve sizin attığınız model. Bu üçü arasından hangisi alınır. Veya siralayadabilirsiniz
Lenovo modeller nasıl peki? Acer sanki yine daha iyime geldi gibi amaErazer ve cyborg rezalet cihazlar. Sıralamaya bile almam.