demjr
Becerikli
Bütçem 30K ama zorlayıp bunu alabilirim. Peşin taksitten avantajı yüzünden Hepsiburada sitesinden alıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
kendimiz 7500f 9060xt 32 ram şekline sistem dizdik monitörle birlikte 0 2.el karışık sıvı soğutma vesaireyle düz 40.350 ye geldi
Bütçem 30K ama zorlayıp bunu alabilirim. Peşin taksitten avantajı yüzünden Hepsiburada sitesinden alıyorum.
5060 kötü 8 gb olması zaten ayrı konu sistem dizilebilir ya da sahibindenden sistem alabilirsin
ddr4 e yatırım yapmanızı önermiyorum
43-44.000 TL civarına RX 9060XT 16GB sistem diziliyor sıfır olarak.
43-44.000 TL civarına RX 9060XT 16 GB sistem diziliyor sıfır olarak.
RAM'i filan 2. el alırsanız bütçeniz dahiline düşer.
- 7500F
- B650M-R
- RX 9060XT (16 GB)
- Patriot Viper Venom 6000MT/s CL30.
- Kioxia Exceria Pro 1TB.
- Thermalright Assassin king 120SE.
- Vento VG3400s 650W.
2. el tarafında 6000-6400MT/s, CL28-30-32 değerlikli bir RAM bulmaya çalışın.
Soğutucu olarak yine daha iyi alternatifler çıkabiliyor. Mesela geçenlerde 1.200 TL'ye Phantom spirit 120SE satılıyordu.
Pişman etme ihtimali çok yüksek.Peki şu an bu attığım linkteki bilgisayarı alsam pişman eder mi oyunlarda? Valorant olsun CS olsun soğutması olsun.
Hocam açıkcası maks. Bütçe olarak 39k ya çıkabiliyorum. Hepsiburada'dan almak isteme sebebim 9 ay peşin taksit yapmaları. Eğer Hepsiburada'dan önerdiğiniz pc varsa onu almak istiyorum.Pişman etme ihtimali çok yüksek.
PSU, anakart, SSD hiç iç açıcı değil.
Önerebileceğim herhangi bir hazır sistem yok maalesef.Hocam açıkcası maks. Bütçe olarak 39k ya çıkabiliyorum. Hepsiburada'dan almak isteme sebebim 9 ay peşin taksit yapmaları. Eğer Hepsiburada'dan önerdiğiniz pc varsa onu almak istiyorum.
Abi hiç mi yok be bir tane adam akıllı sistem çünkü aldıktan sonra iade işlemleriyle felan kafamı ağrıtmak istemiyorum doğrusu. Bir sürü siteme baktım ama bir tek bunu bulabildim gerçekten.Önerebileceğim herhangi bir hazır sistem yok maalesef.
https://app.hb.biz/wyxSxvfZMR3T bu olur mu pekiÖnerebileceğim herhangi bir hazır sistem yok maalesef.
Hocam doğrusu hepsiburada'da çok kısıtlı bir yer. Size attığım bu iki bilgisayardan birisini mecburi alacağım. Hangisini tavsiye edersiniz.Yürüyen "soru işareti". Fiyatı direkt red flag zaten.