3D doğrulama olmadan alışveriş yapabileceğim site onerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 085
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 561
  • Etiketler Etiketler
    site
Dün bu konuyu acmistim ve bu sorunu musteri hizmetleri ile cozemedim. Banka 3D ödeme isteyen yerlerden alisveris yapamazsin dedi. Ben de kartimdaki son 78 TL'yi kullanmak istiyorum. Bu kartin icindeki parayi nerede degerlendirebilirim? (Kartin calinti oldugunu dusunursebiz uygulamadan ekran goruntusu atabilirim.)

Hocam ben Trendyol'dan alışveriş yaparken direkt çekiyor 3D sormadan. Aynı şekilde amazonda direkt alıyor benden.

@chewdra Trendyol’dan alışveriş yaparken 3D ödeme yapmak isteyip istemediğinizi seçebiliyorsunuz diye hatırlıyorum. Gayet güzel bir özellik.

Razer veya oyun alma sitelerinde istiyor mu biliyor musunuz? Etail gibi sitelerden bahsediyorum.

@chewdra Trendyol'dan alışveriş yaparken 3D ödeme yapmak isteyip istemediğinizi seçebiliyorsunuz diye hatırlıyorum. Gayet güzel bir özellik.

O kartla ilk alışverişinse, o seçeneği açsan da kapatsan da 3D Secure yönlendiriyor. Sonraki alışverişinde işe yarıyor o özellik.

Arkadaşlar Oyunfor sitesinden alisverisimi yaptim. SMS dogrulamasi vardi fakat kartim orada sorun cikarmadi ve 78 TL'yi harcayabildim. İlgilenenlere teşekkürler.

Hepsiburada da 100tl altına istemiyor diye hatırlıyorum. Denemekte fayda var.

İfadeler: 085
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…