Dün bu konuyu acmistim ve bu sorunu musteri hizmetleri ile cozemedim. Banka 3D ödeme isteyen yerlerden alisveris yapamazsin dedi. Ben de kartimdaki son 78 TL'yi kullanmak istiyorum. Bu kartin icindeki parayi nerede degerlendirebilirim? (Kartin calinti oldugunu dusunursebiz uygulamadan ekran goruntusu atabilirim.)

Dün bu konuyu acmistim ve bu sorunu musteri hizmetleri ile cozemedim. Banka 3D ödeme isteyen yerlerden alisveris yapamazsin dedi. Ben de kartimdaki son 78 TL'yi kullanmak istiyorum. Bu kartin icindeki parayi nerede degerlendirebilirim? (kartin calinti oldugunu dusunursebiz uygulamadan ekran goruntusu atabilirim.)

Hocam ben Trendyol'dan alışveriş yaparken direkt çekiyor 3D sormadan. Aynı şekilde amazonda direkt alıyor benden.

Dün bu konuyu acmistim ve bu sorunu musteri hizmetleri ile cozemedim. Banka 3D ödeme isteyen yerlerden alisveris yapamazsin dedi. Ben de kartimdaki son 78 TL'yi kullanmak istiyorum. Bu kartin icindeki parayi nerede degerlendirebilirim? (Kartin calinti oldugunu dusunursebiz uygulamadan ekran goruntusu atabilirim.)
Hepsiburada da 100tl altına istemiyor diye hatırlıyorum. Denemekte fayda var.