3D Yayınları AYT Matematik Video Destekli Defter nasıldır?

pars

Üstün
Makaleler
4
Yer
Aydın
Merhaba arkadaşlar. 3D Yayınları AYT Matematik Video Destekli Defter nasıldır? Alınır mı?
Video ile güçlendirilmiş bir ders kitabı, konu anlatımı kitabı olarak nasıl bir kitap?

Fiyatı 281,30 TL:

Son düzenleyen: Moderatör:
TYT ve AYT'yi Eyüp B.'den bitirdim. Ortaokul temeli olan, liseye bile gerek yok, ortalama zekada olan herkes anlar. Gayet anlaşılır şekilde anlatıp kolay soru da çözüyor zor soru da. Dediğin iki kanalın TYT'sine bakmıştım. Bıyıklı matematik aşırı temel anlatıyor. O kampı izlesen pek bir şey yapamazsın, bir tane daha kamp bitirmen gerekir. Ben ortaokul temelimle neredeyse yarılamıştım kitabı. Bu durumda da Eyüp hoca üst düzeye anlatmış olmuyor, diğer kanal çok altta kalıyor. Mert Hoca'da çok boş abartılıyor bence. Soru kalitesini, anlatış tarzını beğenmedim. Soruları ezberlediği için bakış açısı kazanamıyordum, boş boş hareketleri ve ezberlemesine rağmen hata yapıp yapıp kaydı kesmesiyle dikkatim dağılıyordu. Ayrıca hangi sorunun nerede sorulması gerektiğini de pek iyi düşünememiş, daha verimli soru sıralaması oluşturabilirdi. Bıyıklı matematik gerçekten sıfırsan izlenebilir bir kanal fakat bu kanalı önermiyorum.
Dediginiz dogru fakat Biyikli Matematik ve Mert Hoca'nin anlatimlariyla Eyup Hoca'nin anlatimi konusunda buyuk seviye farki soz konusu.

TYT %90 öğrenci %10 hocadır. İş öğrencide bitiyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…