• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

3D Yayınları TYT Fizik soru bankası çok zor mu?

Makaleler
5
Yer
Winterfell
3D yayınlarını zor olması ile biliyorum fakat birkaç kaynak çok öneriliyordu ve onlardan birisi bu. Altuğ Güneş ile konuyu işleyip buradan çözeceğim, yapacağımı düşünüyorum fakat arkadaşım "Bunlar için önce temel yapacaksın sonra adım adım buna çıkacaksın." diyerek moralimi bozdu. 9 ve 10. sınıfta son gün çalışmasıyla 60 üstü alıyordum hep. O kadar yani fizik bilgim. Ne düşünüyorsunuz?

Altuğ Güneş konu anlatımı için güzel. Onun dışında 1 soru bankası bence TYT için yeterli. Üç Dört Beş çözüp üstüne eğer yetmezse -ki bence her türlü yetecektir- 3D çözebilirsin.

Yapılamayacak zorlukta olduğunu düşünmüyorum. Ortalamanın üstü. Fakat konuyu bilen ve az mantık yürütebilen rahatça çözer. Mantık kurma gerektiren sorular genelde son 3 soru oluyor.

9 ve 10. sınıfta son gün çalışmasıyla 60 üstü alıyordum hep.

Okul sınavları ile YKS aynı değil, sadece bunu söyleyebilirim. 3D TYT Fizik'i dilci olmama rağmen kolay-orta sorularını yapabiliyordum. Ondan önce de bir kitap bitirmek lazım tabii ki. Çok da yönlendirmek istemiyorum sayısalcı veya eşit ağırlıkçı dostlar daha çok yardımcı olacaktır.

Tabii kıyas tutulmaz fakat söylemiş olmak için söyledim. Neyse matematiğe de temel olmadan zor ile başlamıştım, bunu da yaparım sanırım teşekkürler cevaplar için.

Neyse matematiğe de temel olmadan zor ile başlamıştım, bunu da yaparım sanırım teşekkürler cevaplar için.

Hocam kolay soru çözmek de gerek. Zira sınavda kolay soru gelir, altında itlik kopukluk ararsınız patlarsınız falan yaşandığı için söylüyorum.

Zor ama BS tek başına yetiyor zaten. Gerek yok ona bence.

Konu anlatımını Özcan aykın ile gittim ve soru bankası olarak 3D TYT fiziği çözdüm. Bence orta-orta üstü bir zorluğa sahip çok iyi geliştiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…