3D yayınlarını zor olması ile biliyorum fakat birkaç kaynak çok öneriliyordu ve onlardan birisi bu. Altuğ Güneş ile konuyu işleyip buradan çözeceğim, yapacağımı düşünüyorum fakat arkadaşım "Bunlar için önce temel yapacaksın sonra adım adım buna çıkacaksın." diyerek moralimi bozdu. 9 ve 10. sınıfta son gün çalışmasıyla 60 üstü alıyordum hep. O kadar yani fizik bilgim. Ne düşünüyorsunuz?
Detaylar
Kim cevapladı?Altuğ Güneş konu anlatımı için güzel. Onun dışında 1 soru bankası bence TYT için yeterli. Üç Dört Beş çözüp üstüne eğer yetmezse -ki bence her türlü yetecektir- 3D çözebilirsin.
Yazmayı unutmuşum, aldım zaten 3D'yi.Altuğ Güneş konu anlatımı için güzel. Onun dışında 1 soru bankası bence TYT için yeterli. Üç Dört Beş çözüp üstüne eğer yetmezse -ki bence her türlü yetecektir- 3D çözebilirsin.
Aldıysan çözülebilir o zaman. Yukarıda hocamın yazdığı gibi sonlarda olan kırmızı sorular zor oluyor. Onun dışında kolay ve orta sorular da var. Altuğ Güneş'ten izleyip bundan da soru çözersin, güzel olur.
- Makaleler
- 1
9 ve 10. sınıfta son gün çalışmasıyla 60 üstü alıyordum hep.
Okul sınavları ile YKS aynı değil, sadece bunu söyleyebilirim. 3D TYT Fizik'i dilci olmama rağmen kolay-orta sorularını yapabiliyordum. Ondan önce de bir kitap bitirmek lazım tabii ki. Çok da yönlendirmek istemiyorum sayısalcı veya eşit ağırlıkçı dostlar daha çok yardımcı olacaktır.
Tabii kıyas tutulmaz fakat söylemiş olmak için söyledim. Neyse matematiğe de temel olmadan zor ile başlamıştım, bunu da yaparım sanırım teşekkürler cevaplar için.Okul sınavları ile YKS aynı değil, sadece bunu söyleyebilirim. 3D TYT Fizik'i dilci olmama rağmen kolay-orta sorularını yapabiliyordum. Ondan önce de bir kitap bitirmek lazım tabii ki. Çok da yönlendirmek istemiyorum sayısalcı veya eşit ağırlıkçı dostlar daha çok yardımcı olacaktır.
- Makaleler
- 1
Neyse matematiğe de temel olmadan zor ile başlamıştım, bunu da yaparım sanırım teşekkürler cevaplar için.
Hocam kolay soru çözmek de gerek. Zira sınavda kolay soru gelir, altında itlik kopukluk ararsınız patlarsınız falan
SF26
Üstün
Zor ama BS tek başına yetiyor zaten. Gerek yok ona bence.3D yayınlarını zor olması ile biliyorum fakat birkaç kaynak çok öneriliyordu ve onlardan birisi bu. Altuğ Güneş ile konuyu işleyip buradan çözeceğim, yapacağımı düşünüyorum fakat arkadaşım "Bunlar için önce temel yapacaksın sonra adım adım buna çıkacaksın." diyerek moralimi bozdu. 9 ve 10. sınıfta son gün çalışmasıyla 60 üstü alıyordum hep. O kadar yani fizik bilgim. Ne düşünüyorsunuz?
Sorun bitmiyorrr
Yetkin
Konu anlatımını Özcan aykın ile gittim ve soru bankası olarak 3D TYT fiziği çözdüm. Bence orta-orta üstü bir zorluğa sahip çok iyi geliştiriyor.