Sl4yeR

Çalışkan
  • Anakart: MSI X870E Edge Ti Wi-Fi
  • İşlemci: AMD 9950X
  • Ekran Kartı: MSI RTX 5080
  • İşletim Sistemi: Windows 11 Pro
  • RAM: G.Skill 2x48 DDR5 6400

Merhaba 3DS Max kullanırken mavi ekran hatası alıyorum. Bütün driverları kendi sitelerinden kurdum sonrasında hepsini güncelledim. Bütün Windows güncellemeleri yapılı. RAM xpm açık. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Minidump: https://drive.google.com/file/d/1SFT13_TDAQciu1bTIw0H1a-w8cgfU6Nh/view?usp=drive_link

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun birçok sebebi oluyor. Önce güvenli modda başlatıp dene. Olmazsa Nvidia denetim masasına gir 3D ayarlarından kullandığın programı ekleyip yüksek performansa çekmeyi dene. Olmazsa son yüklediğin programları sil. Olmazsa Memtest, checkdisk ıvır zıvır gider...

Bunun birçok sebebi oluyor. Önce güvenli modda başlatıp dene. Olmazsa Nvidia denetim masasına gir 3D ayarlarından kullandığın programı ekleyip yüksek performansa çekmeyi dene. Olmazsa son yüklediğin programları sil. Olmazsa Memtest, checkdisk ıvır zıvır gider...
Güvenli modda denesem her zaman olmuyor ki. Bilgisayarı yüksek performans ayarlarında kullanıyorum. Dün 2-3 saat oyun oynadım sorunsuz. Daha sonra render aldım yine bir şey olmadı. Bugün ise sadece proje bakarken birden mavi ekran verdi. Bir zorlama vs. bir şey de olmadı.