4.5G kullanırken internet hep yavaş oluyor hatta şimdi gram çekmiyordu foruma giremedim. 3G'ye aldım H+ bağlantı ile 4.5G'den çok daha iyi bağlantı kalitesi alıyorum.
Madem böyle gideyim 3G paket alayım 4.5G adı altında 2G hızı kullanmanın ne anlamı var?
4.5G kullanırken internet hep yavaş oluyor hatta şimdi gram çekmiyordu foruma giremedim. 3G'ye aldım h+ bağlantı ile 4.5G'den çok daha iyi bağlantı kalitesi alıyorum.
Madem böyle gideyim 3G paket alayım 4.5G adı altında 2G hızı kullanmanın ne anlamı var?
Hocam bulunduğunuz yere göre. Eğer yakınlarınızda 4.5G destekleyen bir yer yoksa, 3G destekleyen bir şey varsa, o zaman psikolojik olarak 3G 4.5G'den daha iyi çekiyor gibi geliyor.
Hocam bulunduğunuz yere göre. Eğer yakınlarınızda 4.5G destekleyen bir yer yoksa, 3G destekleyen bir şey varsa, o zaman psikolojik olarak 3G 4.5G'den daha iyi çekiyor gibi geliyor.
Tek yer olsa bende öyle düşünürdüm hocam, İstanbul, Ankara, İzmir her yerde 3G daha iyi çekiyor. Acaba benim tarifemde, operatörümde veya cihazımda mı sıkıntı var diyorum ama 3 kere telefon değiştirdim bu sene hepsinde aynıydı.