Makaleler
15
Yer
Rockport City
4.5G kullanırken internet hep yavaş oluyor hatta şimdi gram çekmiyordu foruma giremedim. 3G'ye aldım H+ bağlantı ile 4.5G'den çok daha iyi bağlantı kalitesi alıyorum.

Madem böyle gideyim 3G paket alayım 4.5G adı altında 2G hızı kullanmanın ne anlamı var?

4.5G kullanırken internet hep yavaş oluyor hatta şimdi gram çekmiyordu foruma giremedim. 3G'ye aldım h+ bağlantı ile 4.5G'den çok daha iyi bağlantı kalitesi alıyorum.

Madem böyle gideyim 3G paket alayım 4.5G adı altında 2G hızı kullanmanın ne anlamı var?

Bulunduğun bölgeden dolayı olabilir mi? Başka yerlerde denedin mi? İşte, okulda vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulunduğun bölgeden dolayı olabilir mi? Başka yerlerde denedin mi? İşte, okulda vs.

Okul, ev veya tatilde gittiğim herhangi bir şehir fark etmiyor. Her zaman 3G daha iyi çekiyor.

4.5G herkeste olduğu için şebekesi yoğun muhtemelen. H+ kullanan çok yoktur artık. Baz istasyonu müsaittir o yüzden.

2026 yılında hala baz istasyonu yetersizliği gibi ilkel bir sebep var demek :)

Hocam bulunduğunuz yere göre. Eğer yakınlarınızda 4.5G destekleyen bir yer yoksa, 3G destekleyen bir şey varsa, o zaman psikolojik olarak 3G 4.5G'den daha iyi çekiyor gibi geliyor.

Hocam bulunduğunuz yere göre. Eğer yakınlarınızda 4.5G destekleyen bir yer yoksa, 3G destekleyen bir şey varsa, o zaman psikolojik olarak 3G 4.5G'den daha iyi çekiyor gibi geliyor.
Tek yer olsa bende öyle düşünürdüm hocam, İstanbul, Ankara, İzmir her yerde 3G daha iyi çekiyor. Acaba benim tarifemde, operatörümde veya cihazımda mı sıkıntı var diyorum ama 3 kere telefon değiştirdim bu sene hepsinde aynıydı.

5G vanası tam açık, ama veri hâlâ damla damla geliyor!

1763037642120.webp