3uTools ile iOS sürümü düşürüldüğünde %21'de hata veriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozgunokia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 335
  • Etiketler Etiketler
    hata ios

ozgunokia

Yetkin
Makaleler
1
Windows 8.1 kullanıyorum öncelikle onu söyleyeyim, eski iTunes sürümü. IPSW sitesinden indirdim iOS 17.6'yı, iOS 18 kasıyor diye. Dönecektim ancak dönerken bu hatayla karşılaştım. %18'de falan iTunes çalıştırmayı durduruyor sonra %21'de bu hatayla karşılaşıyorum. Yardım eder misiniz? Ne yapacağımı bilmiyorum.

Bozdum sanırım tableti.

@Stereo.Luigi99 Hocam rahatsızlık için özür diliyorum etiketledim ama yardımcı olma ihtimaliniz var mı?

Son düzenleme:

Windows sürümünüzü günceller misiniz?

Windows sürümünüzü günceller misiniz?
Windows 10'a yetecek kadar bir bilgisayarım yok ama evimin yanında internet kafe var gidebilirim orada olur mu? Windows sürümüyle mi alakalı?

İfadeler: 308
Windows 10'a yetecek kadar bir bilgisayarım yok ama evimin yanında internet kafe var gidebilirim orada olur mu? Windows sürümüyle mi alakalı?

Büyük ihtimalle onunla alakalı hocam. İnternet kafeyi önermem. Verileriniz çalınabilir.

Büyük ihtimalle onunla alakalı hocam. İnternet kafeyi önermem. Verileriniz çalınabilir.
Sağolun Windows 10 bir bilgisayarda deneyeceğim. iPad’imde veri saklamıyorum en kötü internet kafeye giderim.

İfadeler: 308
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…