wallywestr

Uzman
iOS 26 Public Beta'dan iOS 18.5'e dönmek için kullanacaktım ancak telefonumu bilgisayar görmüyor. Ara ara görse de hemen kayboluyor. Telefonumda birkaç dakikada bir “Güven” ve “Güvenme” seçenekleri çıkıyor, güven desem de değişmiyor. Kablo ve USB portunu değiştirdim. Sorun ne olabilir? Önceki telefonum olan iPhone 15 Pro'yu aynı kablo ve porttan sıkıntısız görüyordu. Son sefer biraz zor olmuştu ama genel olarak telefon böyle sürekli görünmezlik yapmıyordu.

Ekran Görüntüsü (11).webp

Son düzenleyen: Moderatör:
iOS 26 Public Beta sürümü sistemde bazı bağlantı sorunlarına yol açabilir. Bu durumda telefon ile bilgisayar arasındaki USB bağlantısı kararsız olabilir. Kablo ve portu değiştirmiş olsanız da, bilgisayarınızda iTunes veya Finder'ın USB sürücüleri düzgün çalışmıyor olabilir. Başka bir bilgisayarda denemek faydalı olur. Ayrıca bilgisayarınızdaki iTunes veya macOS sürümünün beta iOS ile uyumlu olduğundan emin olun. Bilgisayarda iTunes/Finder güncellemelerini kontrol edin.

iOS 26 Public Beta sürümü sistemde bazı bağlantı sorunlarına yol açabilir. Bu durumda telefon ile bilgisayar arasındaki USB bağlantısı kararsız olabilir. Kablo ve portu değiştirmiş olsanız da, bilgisayarınızda iTunes veya Finder'ın USB sürücüleri düzgün çalışmıyor olabilir. Başka bir bilgisayarda denemek faydalı olur. Ayrıca bilgisayarınızdaki iTunes veya macOS sürümünün beta iOS ile uyumlu olduğundan emin olun. Bilgisayarda iTunes/Finder güncellemelerini kontrol edin.

Bilgisayarım Windows. Telefon iOS 18'de iken bile yeni telefona geçtiğimden beri 3uTools kolay kolay görmüyordu. Telefonla alakalı bir sıkıntı mı sizce? Aynı sürümde eski telefonu görüyordu çünkü.

Bilgisayarla değil daha ziyade telefon ile alakalı gibi duruyor. iOS 26 Public Beta sürümü stabil değil. Bundan dolayı olduğunu düşünüyorum.
Peki sizce sorun ne olabilir? Normal şarj olurken hiç kesinti yaşamıyor. Az önce bağlandı sonra gitti ama bağlandığında bilgilerini çekebildim. YD cihazı olduğu için acaba toplama da o yüzden mi oluyor dedim ama değişen gözükmüyor. Sonrasında ise bağlantı yine gitti geldi gitti bişeyler oldu.

Peki sizce sorun ne olabilir? Normal şarj olurken hiç kesinti yaşamıyor. Az önce bağlandı sonra gitti ama bağlandığında bilgilerini çekebildim. Yurt dışı cihazı olduğu için acaba toplama da o yüzden mi oluyor dedim ama değişen gözükmüyor. Sonrasında ise bağlantı yine gitti geldi gitti bir şeyler oldu.

iTunes ile neden yapmıyorsunuz bu işlemi? iTunes üzerinden cihazı DFU moduna alıp iOS 18.5 IPSW dosyasını yüklemeniz gerekir. İsterseniz bir araştırın.

iTunes ile neden yapmıyorsunuz bu işlemi? iTunes üzerinden cihazı DFU moduna alıp iOS 18.5 IPSW dosyasını yüklemeniz gerekir. İsterseniz bir araştırın.

PC'deki bağlantıda uygulamada olduğu gibi kesilir de yarıda kesilir diye korktum açıkçası ama öyle yapacağım gibi. Siz cihazda herhangi bir sıkıntı gördünüz mü?

Genelde bu uygulama ile yapmışlar, iTunes ile bir sorun olma ihtimali var mıdır sizce?