4.000-4.500 TL bütçe ile M800 Ultradan hangi fareye geçilmeli?

Bütçe
4.000-4.500 TL
Makaleler
13
Yer
İstanbul
Build kalitesi üzüyor ne yazık ki kendisinden aşırı memnun olsam da. BİM'de 75 TL'ye satılan sofra gırgırından farkı yok maalesef. Scyrox falan düşünüyorum veya RAWM Es21 Pro fakat almışken daha fazla para verip daha iyi build kalitesi olan bir ürün alayım diyorum. Bütçe maximum 4.000-4.500 TL. Build kalitesi önemli, zaten bu bütçedeki mouselerin bileşenleri belli, 3950 ve Nordic 52840. Tutuş şekli hiç fark etmiyor, hepsine uyum sağlıyorum. Bir tık Relaxed Claw tarzı olursa daha iyi olabilir.

Waizowl OGM Cloud XS güzel duruyor. Scyrox ve Rawm harici bir öneri yaparsanız iyi olur, build kalitesine takmış durumdayım. Her ne kadar kötü olmasalar da idarelik gibi build kaliteleri. İkisini de kullandım, RAWM biraz daha tatmin edici.

M800 Ultrayı 1.750 TL'den satışa koydum, eğer satılırsa bütçe 5.500 civarlarına çıkabilir fakat şimdilik satılmamış senaryosunu düşünelim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunu önerebilirim hocam.

Sadece 4000-4500 bandında, aşağı düşmeme şartıyla aklıma bunlar geldi. Düşerseniz de ATK A9 Ultra, RAWM Leviathan V4, Scyrox falan alınabiliyor.

Ninjutso Ten direkt, zaten M800 Ultra ile birebir kopyalar.

Az daha koy Viper V3 Pro.
O parayı VV3 Proya vermem hocam.

Ninjutso Ten direkt, zaten M800 Ultra ile birebir kopyalar.
Waizowl OGM Cloud XS nasıl beyler?

@SF26 @Toby Fox @Akif 5700 TL'ye peşin fiyatına 9 taksitle Viper V3 Pro aldım. Akif reisin dediği oldu.

Son düzenleme:
O parayı VV3 Proya vermem hocam.

Waizowl OGM Cloud XS nasıl beyler?

@SF26 @Toby Fox @Akif 5700 TL'ye peşin fiyatına 9 taksitle Viper V3 Pro aldım. Akif reisin dediği oldu.
Güzel tercih olmuş. Güle güle kullanın. Cloudflare çökmesinden dolayı yazamadım ama Cloud XS de oldukça kaliteli fare.

Güzel tercih olmuş. Güle güle kullanın. Cloudflare çökmesinden dolayı yazamadım ama Cloud XS de oldukça kaliteli fare.
Fark ettim Kaan sıkıntı yok sağolasın. Taksit avantajından dolayı tercih ettim zaten, 9 taksit ve peşin. Build kalitesi ortalama üstü değil mi?

Peşin fiyat 9 taksit mi nE?
Sen o taksitleri bitirince 9K görür zaten o, hayırlı olsun.
Sağolasın. İyi denk geldi harbiden. @Ruindry nin kartından aldım 1 hafta sonra engeli çakıcam kendisine öder artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…