Build kalitesi üzüyor ne yazık ki kendisinden aşırı memnun olsam da. BİM'de 75 TL'ye satılan sofra gırgırından farkı yok maalesef. Scyrox falan düşünüyorum veya RAWM Es21 Pro fakat almışken daha fazla para verip daha iyi build kalitesi olan bir ürün alayım diyorum. Bütçe maximum 4.000-4.500 TL. Build kalitesi önemli, zaten bu bütçedeki mouselerin bileşenleri belli, 3950 ve Nordic 52840. Tutuş şekli hiç fark etmiyor, hepsine uyum sağlıyorum. Bir tık Relaxed Claw tarzı olursa daha iyi olabilir.
Waizowl OGM Cloud XS güzel duruyor. Scyrox ve Rawm harici bir öneri yaparsanız iyi olur, build kalitesine takmış durumdayım. Her ne kadar kötü olmasalar da idarelik gibi build kaliteleri. İkisini de kullandım, RAWM biraz daha tatmin edici.
M800 Ultrayı 1.750 TL'den satışa koydum, eğer satılırsa bütçe 5.500 civarlarına çıkabilir fakat şimdilik satılmamış senaryosunu düşünelim.
Waizowl OGM Cloud XS güzel duruyor. Scyrox ve Rawm harici bir öneri yaparsanız iyi olur, build kalitesine takmış durumdayım. Her ne kadar kötü olmasalar da idarelik gibi build kaliteleri. İkisini de kullandım, RAWM biraz daha tatmin edici.
M800 Ultrayı 1.750 TL'den satışa koydum, eğer satılırsa bütçe 5.500 civarlarına çıkabilir fakat şimdilik satılmamış senaryosunu düşünelim.
Son düzenleyen: Moderatör: