HP Victus 15-FA1xxx için 2TB SSD önerisi alabilir miyim? SSD konularından hiç anlamam en ideal fiyattaki 2TB SSD nedir? Laptopla uyumlu olduğunu nasıl anlarım ya da uyumlu olma durumu var mı? M.2 SSD almam yetiyor mu? Bilgi ve öneri yapanlara teşekkürler şimdiden.
Ayrıca montaj işi nasıl oluyor? Değişim yaptıktan sonra dikkat etmem gereken durumlar var mı? Yuvaya takıp vidayı sıkmam yetiyor mu?
Victus 15 modellerinde 1 adet M.2 slotu var diye hatırlıyorum ama yine de emin olmak için bir bakın isterseniz. SSD yükseltmesi yapmak için mevcut 512 GB SSD'nizi çıkartmanız gerekir böyle bir durumda.
Victus 15 modellerinde 1 adet M.2 slotu var diye hatırlıyorum ama yine de emin olmak için bir bakın isterseniz. SSD yükseltmesi yapmak için mevcut 512 GB SSD'nizi çıkartmanız gerekir böyle bir durumda.
Cihazınızın içi şu şekilde, arka kapağı söktükten sonra öncelikle mavi ile işaretli olan batarya soketini çıkarın. Gerekirse, yeşil ile işaretli olan vidaları sökerek bataryayı ayırın. Ardından kırmızı ile işaretli olan M.2 SSD vidasını sökün. Söktükten sonra SSD kendisi kalkmamışsa yavaşça yukarı kaldırın. Yeni SSD'nizi yukarı kalkık bir şekilde takın, aşağı itin ve vidalayın.
Videolu anlatım isterseniz:
15-fa'lar Intel modeller iken 15-fb'ler AMD modellerdir, geriye kalan her şey aynı.