Extreme'i bilmiyorum hocam, doğrudur. Diğer forumdan bir arkadaş 2 farklı rengini kullanmıştı fakat yağlı, değişik bir kaplaması var demişti, beğenmemişti yani. Extreme de daha iyiyse ne mutlu.Extreme'de sanırsam yok o. @michaelscofield hocam onda çok daha iyi bir kaplama var yazmış.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.000-4.500 TL
Anladım hocam fakat çok fazla yağlıymış gibi diyen var.Ghost için demedim onu hocam. X1 V2 serisi için dedim.
Hocam oralara çıkamam ne yazık ki.Yakın ya da bir tık üstünde olur diye düşünüyorum. ATK aksi olmadıkça fiyatları pek ellemez.
Ghost için. Ayrıca Ghost'ta ufak dongle yok sanırsam. Laptop'ta kullanmak için ne yapmam lazım? Bana şey gibi dongle lazım BT adaptörü gibi olanlardan.
Var dongle. Ghost’un kaplaması da gayet iyi ayrıca.Ghost için. Ayrıca Ghost'ta ufak dongle yok sanırsam. Laptop'ta kullanmak için ne yapmam lazım? Bana şey gibi dongle lazım BT adaptörü gibi olanlardan.
Philologically 35
Üstün
Razer Basilisk V3 Pro
johan liebert 17
Başarılı
Hocam, ASUS'dan aşırı korkuyorum. Bunu ne yazık ki pas geçiyorum.
Teşekkür ederim hocam. Zero, F1 V3 ve ATK Blazing Sky Ghost Karbon Fiber Wireless Mouse
Bu arasından hangisini tercih edersiniz?
Ben ghost almam Ultimate modelini denemek için ikinci elden aldım 1 gün sonra ilana koydum yine kaplaması asla fiyatını hak edecek seviyede değil garip hissettiriyor üstüne o fiyata mekanik Switch sunuyor bayağı leş F1 ve Zero arasından hoşuna gideni al derim de F1 V3 şu an en yeni nesil ürünlerinden.
Yani minik dongle geliyor mu?Var dongle. Ghost’un kaplaması da gayet iyi ayrıca.
şu şekil.
Evet.