Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.000-4.500 TL
delirium11
Üyecik
Razer basilisk serisi güzel hocam.
Hocam çok büyük.
johan liebert 19
Başarılı
VGN Dragonfly F2 Master Ultra-Lightweight Wireless Gaming Mouse nano dongle istiyorsan bu var onlara denk hatta bir tık daha iyi bile denebilir renk bozmaz dersen.
Valla bozar gibi. Yok mu dongle'ı ufak olan hocam kusura bakmayın yoruyorum sizi de.VGN Dragonfly F2 Master Ultra-Lightweight Wireless Gaming Mouse nano dongle istiyorsan bu var onlara denk hatta bir tık daha iyi bile denebilir renk bozmaz dersen.
@michaelscofield, @johan liebert, @SF26
Bunu aldim valla. Ne diyorsunuz? Iptal edip daha iyi bir model varsa onu da alabilirim.
Son düzenleme:
Bu fiyata değmez. İyi bir ürün ama.Valla bozar gibi. Yok mu dongle'ı ufak olan hocam kusura bakmayın yoruyorum sizi de.
@michaelscofield, @johan liebert, @SF26
Eki Görüntüle 276824
Bunu aldim valla. Ne diyorsunuz? Iptal edip daha iyi bir model varsa onu da alabilirim.
Değecek hangi ürün var hocam? Nano dongle olacak şekilde.
X1 V2 Ultimate alıp yanına da bunu alabilirsin:Değecek hangi ürün var hocam? Nano dongle olacak şekilde.
ATK Nano 8K Dongle
Aşağıda yer alan modellerle uyumludur. Pixart Flagship:ATK Dragonfly A9 ProATK Blazing Sky X1 StandardATK Blazing Sky U2 ProNordic54 Series:ATK Ghost SerisiATK F1 V2 SerisiATK X1 V2 SerisiATK Z1 V2 SerisiATK U2 V2 SerisiATK Duckbill SerisiATK A9 Ultra Max / Ultimate / AirATK Y9 Ultimate Mouse...
Peki hocam teşekkür ederim. Karbon fiber olan Atk Ghost ile bu dongle alsam nasıl olur? Ama sizin dediğiniz o üst versiyonu kastediyorum.X1 V2 Ultimate alıp yanına da bunu alabilirsin:
![]()
ATK Nano 8K Dongle
Aşağıda yer alan modellerle uyumludur. Pixart Flagship:ATK Dragonfly A9 ProATK Blazing Sky X1 StandardATK Blazing Sky U2 ProNordic54 Series:ATK Ghost SerisiATK F1 V2 SerisiATK X1 V2 SerisiATK Z1 V2 SerisiATK U2 V2 SerisiATK Duckbill SerisiATK A9 Ultra Max / Ultimate / AirATK Y9 Ultimate Mouse...wraithesports.com
Olabilir, tercih senin. Daha iyi malzeme kalitesi ve daha iyi bir MCU’ya sahip bir ürün almış olursun. Ama batarya ve güçlü MCU kaynaklı batarya süresi biraz düşüyor. Şahsen ben de Ghost Extreme alırdım.Peki hocam teşekkür ederim. Karbon fiber olan Atk Ghost ile bu dongle alsam nasıl olur? Ama sizin dediğiniz o üst versiyonu kastediyorum.