Bütçe
4.000-4.500 TL
Bu konu güncel ve ilgi gören bir konu olduğu için buradan da sormak istedim konu sahibinin izniyle...

8500 TL'ye kadar bütçem var;
Ergonomik elimi, serçe parmağımı ağrıtmayacak bir mouse arıyorum.
Pençe ve palm tutuş yapıyorum karışık.
Razer viper 4 pro aldım lakin elime uygun gelmedi, iade etmek zorunda kaldım. Tavsiyelerinizi almak isterim.

Bu konu güncel ve ilgi gören bir konu olduğu için buradan da sormak istedim konu sahibinin izniyle...

Razer viper 4 pro aldım lakin elime uygun gelmedi, iade etmek zorunda kaldım. Tavsiyelerinizi almak isterim.
Bilgisi olanlar yazacaktır hocam. Estağfurullah bu arada. Siz de ekstradan yeni konu açarsanız daha üstte olabilir.

Merhaba dostlar, iyi Sosyaller dilerim.
Dün konu açmıştım fakat ekstra bir durum ile bütçem 4.000-4.500'e çıktı. Aktif olarak AJ159 Pro kullanıyorum ve memnunum. Claw ve Palm'a uygun, şarjı iyi giden ve büyük olmayacak şekilde ne önerirsiniz?

Hocam müsadenizle size bir önerim var. Bence 1-1.5 sene kadar daha bekleyin. Zaten memnunmuşsunuz. Yeni manyetik fareler geliyor. 1 ay önce lansmanı olmuştu. 2027 Ocağında bazı modellerin geleceği söylenmiş. Bence onlara bakmak daha doğru olur. Hem bütçe olarak hem de teknolojik olarak daha doğru olur.

Eliniz kaç cm?

Hocam müsadenizle size bir önerim var. Bence 1-1.5 sene kadar daha bekleyin. Zaten memnunmuşsunuz. Yeni manyetik fareler geliyor. 1 ay önce lansmanı olmuştu. 2027 Ocağında bazı modellerin geleceği söylenmiş. Bence onlara bakmak daha doğru olur. Hem bütçe olarak hem de teknolojik olarak daha doğru olur.

Eliniz kaç cm?
19-20 cm
Genişlik 9 cm

Elimin fotoğrafı aşağıda hocam
1788100254787.webp

19-20 cm
Genişlik 9 cm

Elimin fotoğrafı aşağıda hocam
Eki Görüntüle 276849
Benimle aynı sorun var demek oluyor. Razer Deadthader V2 tarzı büyük bir mouse lazım.

swar kodunu girerek 100TL kadar indirim alabilirsiniz.

Benimle aynı sorun var demek oluyor. Razer Deadthader V2 tarzı büyük bir mouse lazım.

swar kodunu girerek 100TL kadar indirim alabilirsiniz.

Peki sizce hocam Razer DeathAdder V4 Pro mu yoksa bu Lamzu Thorn mu?